Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da tvoje kolege iz ADZ-a predloze isti stvar u kantonaima u Hercegovini... Dol nesmijes reci da si bosjak ili srbin, a kamo li da trazis svoj jezik na web stranicama...
Krešiću napravi sam hrvatsku verziju a Čoviću reci da napravi ćiriličnu nije problem nikakav.
Ako ne zna jezike ima Google Translate.
DOBAR PRIJEDLOG NA STA DA SE TROSI BUDZET, POSTO GA IMAMO VISKAAA. SVAKA CAST, NE RADIS CITAVU GODINU NISTA I ONDA PAMETNU IZVALIS.
i vi novinari mi idete na živce....ova zemlja ima toliko problema,korupcije itd, a vi mi pišete o nekim glupim zahtjevima jednog od mnogobrojnih lopova koji potkrada ovu jadnu državu i ovaj bjedni narod koji se još uvjek na vašim glupim stranicama oko glupih tema raspravlja o nacionalnosti.....ili ste dio te političke mafije ili pojma nemate o svom poslu....mislim da ste i jedno i drugo S poštovanjem!!!!!
Niko ne ispoljava veće \"hrvatstvo \" \"srpstvo\" ili \"bošnjaštvo\" od onih koji su najlijeniji i najnesposobniji. Pogotovo ovaj Krešić koji je odmah nakon akademije otišao u bezbednjake JNA, jer su se tamo birali oni ideološki najizgrađeniji i koji su bili spremni cinkati sve i svakoga. Učini ti nešto g. Krešiću na stvarnoj ravnopravnosti onih koi su te birali a ne na šupljim pričama o web stranici. Bio si nečinkovit i kao zamjenik ministra sigurnosti ali si zato koristio državne kartice plaćajući po kafanama i hiće i piće, nisi pitao da li su pare hrvatske, srpske ili bošnjačke.
dok se dejca nagode to su šumske jagode
nije on nikakav Hrvat,to su jude međ balyjama
Nestat će vas Kresicu s ovih prostora s takvom pricom budi ubjeden,uskoro ako Bog da!!!
@Lipa Hrvatsk... Kada si čuo Bošnjaka da se traže da se u bosni govori Turski?Krešić je tipičan primjer domaćeg izdajnika kvislinga. Kontaš?
posrbice, bosanski katolici gove Bosnakim jezikom, Hrvatski se govori u Hrvatskoj. Se.rem ti se pod šajkaču.
@Orhan Kakav qusling jado jadni, ako iko je qusling to su poturcene osmanlije takozvani bosnjaci.
Što nisi tražio verziju na Italijanskom, Ruskom ili Španskom? Tipični kvisling.
Srbi I Hrvati su bili vecina i u Sarajevu dok nije SDA i sandzacka mafijom dosla u grad da hara, sad ste dobili Sadak City pa uzivajte :)
imate sad tri jezera u TZ, jedno muslimansko, jedno hrvatsko, jedno srpsko, trebate jos tri ceste, da se ne mjesate izmedju nacionalonsti, bolje vam je kad svako ima svoju cestu. Jer sta ce biti ako naprave sudar hrvat i musliman, bit ce da ga je na nacionalnoj osnovi udario. I onda??????????
Mrs u k.u.r.a.c poturcini osmanlija.
servirajte mu i hrvatsko govno pa neka se dobro najede