Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci stvarno ste ljubomorne karine..a mi vas shavatamo..ganatski mutanti turska kopolad
znam ja jednu kristinu iz kreseva ima dobre sise braco moja mila
Znam ja tvoju mamu, dobro se guzila
Gradić sa 80% Hrvata a džamija na slici, i VI ga znate uslikat..Kreševo HB
bez namjere da vrijedjam ali 700 nezaposlenih na 5500 stanovnika je poprilicno visok procenat, nezaposlenost im je na nivou ostatka drzave. jedan u nizu katastrofalnih mjesta. u bih ono sto se moze reci da je niska nezaposlenost je u zavidovicima, laktasima,ugljeviku, gorazdu, zepce. ostala manja i veca mjesta su rupe bez dna.
Manje općine poput Usore i Kreševa puno bolje funkcioniraju od velikih megalomanski općina sa što tisuća stanovnika.
Kresevo Open
dzumhur nosilac
Svaka cast, tacno osvjezenje procitati ovakvu vijest. Kako lijepo zvuci da ljudi lijepo i skladno zive i rade, a da se pokusava pomoci i onima koji ne rade. :-)
Selendra.
@milicapavlovic.mp3 Ne bih se slozila, ne mogu biti bas objektiva jer nisam nikada ovo mjesto posjetila, ali iz teksta sve mi se cini da je ovo mjesto puno napredovalo i da nije ni blizu tome da se naziva selendra.
jedan stanic i gradic zivi...
Lijepi hrvatski gradić u Bosni :-)
Kakvu glupost ti sad izvali,Stepinac te oprašio,kako može biti Gunja bošnjački gradić u Hrvatskoj,topuze ?
@touch Bosanaca na popisu bilo manje nego Roma. Toliko o unistenom bosanskom duhu od strana novopecenih nacionalista i fundamentalista
PRIKAŽI ODGOVORE (3)