Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samoo zabijaj dijamantuu naš, pusti zavidne stvorove !! Volimo tebe a njih ko ... :D
DIjamant dominira
\'Ta ce on, ja mu kroz internet pjev\'o....razumjeshh
jedan od najglupljih naslova sto sam ikad procitao
e vala više...džeko kralju svaka čast ali ljudi moji mi živimo u BiH, stanje haos po noći haman pa policijski sat ne smije normalan čovjek izaći na ulicu još nam ovi s.eru o trećem, otcjepljenju i centralizovanoj...briga me kakva je ako ima paraaa dajte malo policije na ulice, kriminalaca u zatvore para narodu u ruke pa onda ćemo se radovati i džeki i svim ostalima.....ČUJ PUCA SE AL HAJD DOBRO JE OPET, DŽEKO JE DAO GO
najbolji i najposjećeniji portal u Bosni i Hercegovini....hahahahahaha
mislim da je krajnje vrijeme da se titova pocne zvat ulicom edina dzeke.
Pocelo sa Melisinom gloovom a zavrsilo sa Dzekinom glavom!!
Sam da se ovaj \'meksicki val\' iz Sjeverne Afrike hoce prebacit i do nas... NEMERE se vise ovako... \'\'Pocelo je, brate Harune.\'\' (Mesa Selimovic, Dervis i smrt)
Ajde u pm, imal vise i jedna vijest gdje se ne spominje Dzeko?
Jedini su Inzko i Dzeko pozitivci xD
Hah, kada vidim gdje zivim zivo mi se j.e.b.e za Dzekom...
A zašto uvijek prvi komentar dobije pozivitne glasove?