Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazite da vam ne dodju poreznici, jer pravna država se pokazuje uvijek na najslabijima............
Sutra drotovi poslije bureka pravo na alipasino. Nece nama djecurlija pokradat ovu drzavu nasu bolan. Sram ih bilo
Malo mi je nepotreban ovaj 'bubreg' kod djecaka. Inace takvi 'bubrezi' se danas nose samo ako si kloshar :D Uglavnom ideja je preee, i nas trojica smo prije 4 godine isli brali kupine i prodavali.
Reci ce Novalic sta ce narodu limunada a i vodu samo sedmicno.
Hvala ti Boze sto sam Alipašinac. Posebno je uvijek bilo odrastati na Alipašinu.
U Evropi svi manji/srednji pa i veliki klubovi velikim dijelom prezivljavaju na slican nacin, ne cekaju od drzave. Bravo momci!
Bravo za Ali pašince .
Vi ste ponos svojih roditelja ❤ tako malenii, a toliko ozbiljno razmišljate.. a vi momcii i djevojke od 30 i kusur, ljenčuge, ( čast pojedincima) koji još uvijek tražite od roditelja za svoje potrebe ugledajte se na ove maksume.. iz ničega nešto..
beton. samo limun nikad djeco skuplji nije bio a narandzama mozete lopte na male cijenom i velicinom.
Dobit cete vi asfaltirani parking..mini fudbalska besplatna igralista i baloni su rezervusana za podobne. Valja na djeci zaradjivat..
Kaze Fadil 2/3 limunade je moje...
Deblix obavjestio policiju.
Svaka cast i sve pohvale,to je zdrav nacin odrastanja.👍🏼👍🏼👍🏼
od prodaje limunade kupi se i poneka barbika, bravo za fudbalski klub skakavac