Protest poljoprivrednika
0
Kravama zabranjen dolazak pred Ustavni sud
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sudu ne rade krave, u sudu radi OLOS. A jos veci olos su oni koji sjede u Visokom Sudskom i Tuzilackom vijecu BiH, oni stite olose sudije.
prvo mislim da je ovdje povrijedjen vitalni nacionalni interes drugo zabranu treba uvesti i ne dozvoljavati kravama da ulaze u parlament... Za znatizeljne, ciljam na Dusanku Majkic
jos da zabrane i papcima
a gledam danas, ide kamion sa kravama pored vrazove i policijska pratnja uz njega. kontam, sta ovo bi... :D
E pa drugovi poljoprivrednici, na sljedecim izborima fino nemojte opet izabrati nacionaliste, jer su oni od rata na vlasti i sve su vam-nam to zamijesili. Da vas vidim!
Prava za nasu bracu krave !!!......beeeeeee
jadne krave
Slijedeci put pokusajte sa pecenim janjcima!
Muuuu mather fucker
Muuuu mather fucker
KRSTAN SIMIĆ će to riješiti netreba se sikirati on je veliki BH patriota i moralan čovjek??????
Pa pustite ih unutra sa ostalom stokom ako im je zabranjen pred stalom
Pa najveći volovi i krave upravo i sjede tamo - u Predsjedništvu, Ustavnom sudu, Ministarstvu vanjskih poslova, Ministarstvu vanjske trgovine i ekon. odnosa i ostalim okolnim birokratskim institucijama...da ih sad ne nabrajam sve redom..
A kako onda krave rade u sudu?
A kako onda krave rade u sudu?