Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ja živim na 1% BiH,Brčko distrikt Bosne i Hercegovine,malo procenata a značajno a zašto pa zato što tih 1% dijeli gen,oci.dnu tvorevinu na dva nepovezana dijela, malo procenata a VEOMA ZNAČAJNO za Bosnu i Hercegovinu eto toliko o procentima:)))))
srbi posjeduju istoriju i od prije kulina bana
ova historijska distorzija moze da prodje samo na vasih 24% i to je sve sto imate
Koji smo mi levati u pm, koji ba kraljevi?? Mi smo krezubi, nepismeni bosanci koje treba kultivisati.
Šta je Srbi,vi ste se u većini odrekli svega što ima veze sa Bosnom i Bosanskim,od Kulina bana do našije dana pa prema tome nemate potrebe komentarisati ovaj za BiH prelijep događaj.
Ja znam ko sam i odakle sam i moja nacija niije stara 18 godina i nema 500 naziva, ne mijenja se kako vjetar pirne, ne moze je izmisliti Izetbegovic i raja, nije odradjena geografskim pojmom, ne mijenja se vijekovima, tj stoljecima, ima unikatan jezik, srednjovijekovnu i starovijekovnu knjizevnost, tradiciju, istoriju, koheziju, ideju i na kraju krajeva smisao. A sa tim predstavicama mozete da se lazete na svojih 24% jer, uistinu, svagdje van tog geta je to jedna smijesna bajka, gdje je svakom ko ima 2 iz istorije jasno da nesto ne stima. Mesa Selimovic je vec objasnio bolje od mene!!!
Nek crknu dušmani..
Na kraljevskoj kruni naših bosanskih kraljeva nikada nije bilo krsta,a isto tako ni križa.
Srednjovijekovna bosanska drzava nije imala drzavnu religiju. Zato nema krsta iako je bilo katolika vjernika. I to nisu bili Hrvati, vec Bosnjani katolici, ali sam naziv nije imao znacenje kakvo ima danas, tj. nisu postojale nacije.
Cobane pise se ha ha ha ha ha.Vlahadija i skutori haman nemaju ni jednog svog internet portala ,pa nemaju drugog izbora nego prinudjeni na bosanskim portalima visiti.
Ovi pred vratima ce crknut, ha malo ugrije ;) Ne bih im bio u kozi. A pored onakve kraljice opet, radje bih napolju stajao.
polako jedno po jedno, treba da ove vlahe naucimo malo histroiju ove zemlje i ko je ovdje sef:)) hajde sad akcija da citismo stare bosanske tvrdjave a ti vlašino preko drine pa tamo serendaj
kocano neko, koji u praksi radi protiv velikodrzavne propagande !!!
ma nek crknu dušmani , volim te BOSNO.
bolje im je bilo prvo da obiljeze i urede mjesto gdje je krunisan tvrtko, sve zaraslo i razbacano, pa tek onda da sa ovim krenu! al haj fino je i ovo!!!