Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/o6HRk75r1A8 Evo jedne nezaboravne o hrabrim sinovima Bosne..
@lynardskynard kad kasnije covjek umre od premlacivanja zar to nije ubojstvo?LJudima je trunula unutrasnjica.Da nije bio premlacen, nebi ni umro....Prica je bila da su mokrim vrecama udarani po tijelu,koje nisu ostavljale modrice.
mlake su ovo sve kazne.........svako kome se dokaze da je bio ratni zlocinac bi trebala biti dozivotna u zatvoru......bez pomilovanja
nečovječno postupali,...? koji "zločin",staršano,gdje su Bugojanci,oni su pride uz "nečovječno" postupanje ubijeni,ima li razlike u tim zločinima,ovako je i tzv.UZP izveden o nečovječnom postupanju,a kada se ljude protjeruje bez mogućnosti povratka i ubija to se zove "opravdana" obrana i pojedinačni slučajevi,"pojedinačno" zbrojite prognane i ubijen i dobit ćete istinu,ali će vas zaboliti,..
ljude osudili za psovanje i "psihičko zlostavljamje",možda noga u dupe(nije ni to u redu),a Selmo ministar sugurnosti ne odgovoran ako ne osobno onda po zapovjednoj odgovornosti za ubijanja a ne maltretiranja ,kao što je osuđena cijela H-B, niti dana,da se zna razlika je velika,u logorima HVO-a nije bilo ubijanja ,ali u logorima tzv.Armije BiH je bilo ubija i masovnih skrivenih grobnica,i izgovor za Selmu je da nije podignuta optužnica,pa tko da mu sudi,sam sebi,..