Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muchas gracias 🇧🇦♥️🇪🇸
Španija će podržati bilo koga radi svoje guzice. Isto tako otvoreno podržava Srbiju u vraćanju Kosova u njihov sastav... Znači u isto vrijeme podržava i ne podržava Srbe. Njima je bitno da se Katalonija i Baskija ne odvajaju, a mi kad bi doživjeli još jedan genocid ne bi se ni počešali po glavi.
dobojopet3 reklo bi se.....za narod koji je toliko propatio, da nikada nebi tako nesto uradio drugome... al gle cuda....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ga je sreo, na hodniku? Kralj danas prijavio da ima omicron pa je u izolaciji, znači I Željko mora u izolaciju.. ili je muntao da je bio s njim 😳
Zanima me sta ce kralj španski reći kada sazna da je komšić posle posjete njemu otisao u posjetu kosovu
Neće reći ništa. Španija je tehnički protiv svakog oblika separatizma jer se plaši za isti scenarij na svojoj teritoriji. Zato nije priznala Kosovo i ne bi priznala ni RS, iako ne mari ni za kog od njih.
Prepisati model rješavanja otcjepljenja Katalonije od Španije, dakle nema otcjepljenja
Lijepo je imati političke, kuturne i ekonomske saveznike ali narod u Bih mora prvo sam sebi pomoći jer izazovi su veliki pogotovo post-korona period, pa klimatske promjene i ostale promjene koje ne poznaju nikave rase, nacije, vjere....
Svaka čast Španci, vi se razumijete u međunarodno pravo i podržavate BIH i njenu unutrašnje uređenje, kao i cjelovitost Republike Srbije sa Kosovom i Metohijom u sastavu. Razumijete Balkan iako vam to nije cilj.
Kralj
jbte tamo pola catalonije izaslo sa namjerom secesije dok im kralj nije poslao guardiju civil (neki miks policije i vojske ) pa da vidis kako misvei bjeze u rupice.
Klanfa !
Kakvo očuvanje suvereniteta? Već imamo suverenitet. Ovo je potpuna fula vanjske politike koju vodi Bisera Turkić. Nama, tj. Dodiku trebaju sankcije.
Ne zna se cije misljenje je vaznije; ovog derana, ili komsicevo 😏
Ne znam koliko nam je Spanija bratska drzava, obzirom da ne bi priznali samostalnost RSa, iskljucivo zbog Katalonije
Naš Željo doživotni predsjednik svih nas.
hahaha ne priznaju Kosovo a komsic priznaje a otisao u Spaniju hahaha
ne priznaju zbog svojih razloga ne brini se mrze srbe kao i svak normalan >D
Svakakvih komentara za ovaj članak, očigledno ljudi koji nisu dovoljno načitani i edukovani koliko je Španija kao zemlja pomogla BiH od osnivanja. Da nam barem sve "bratske" zemlje žele upola dobro kao Španija, situacija bi bila potpuno drugačija po nas.
rs više ni Putin ne prati