Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljo moj ta rijec sto sma napisala pogrjesila sam, malo sam uzbudzena kad me neko nazove \"duso moja\" rIjec patitati je trebalo da bude pitati izvini srce moje:)
On je istakao da je rješenje ovog problema u regionalnom pristupu te da je cilj njegovog dolaska u Hrvatsku, BiH i Srbiju upravo potenciranje takvog pristupa. Svaka ti dala ! Jaro ja tebe nista ne razumijem osim svaka ti dala, pojasni malo
nemoj mi tepati Suljo lako se zaljubim a veliki sam potrosac pa ces onda sam sebe udarati u glavu i patitati KOLIKO TO JASMINA POTROSI a jasmina ti onda spusti E SULJO duso, ostavi se matematike, nije to za tebe. :)
haj ba sta si se toliko uznervozijo pa zar nisi iz bosne, ima jedna dobra izreka koja cini dobro prirodi i zdravlju a glasi, SPASI VODU PIJ PIVO, PIJ PIVCE SMIRI ZIVCE :)
a koji su to ovi? odkud ko zna da li se neko zeli vratititi ili ne, koda sa njima kafe ispijaju ili? ili su to oni koji su vec izbrisani sa politikom MZ zbog toga da se napravi ravnoteza izmedzu vecinskog i manjinskog stanovnistvo sto su ga naselili iz hrvatske i kosova?
Jasmina duso, ostavi se matematike, nije to za tebe.
On je istakao da je rješenje ovog problema u regionalnom pristupu te da je cilj njegovog dolaska u Hrvatsku, BiH i Srbiju upravo potenciranje takvog pristupa. Svaka ti dala !
Safete m.a.j.k.u t i j.e.b.e.m k.rim.inalnu treba jos 500 miliona, po koji put do sada ???? A kad dodjem dole ja DIASPORAC????? d.a.b.o.g.d.a vas D.o.d.ik j.e.b.o s.vij.u re.d.o.m! za njega makar znam da je c.e.t.n..i.k b.a.l.i.j.a
ovi ostali se ne misle vraćati...
od 2,2 miliona izbjeglih i raseljenih povratak ostvarilo njih oko 1.020.000. Na povratak čeka još 80.000 izbjeglica te 39.000 interno raseljenih osoba. 2200000 - 1020000 = 80000 + 39000 =+- ja tu nikako logike nevidim ili sam slaba u matematici. kontali ko ovo