Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ahiret u pravu si najbolje je da se svi vratimo korijenima. Krajnje je vrijeme da se \'Srbi\' i \'Hrvati\' u BiH vrate svojim jedinim korijenima i da konacno shvate da su oni ustvari Bosanci i Hercegovci pravoslavne i katolicke vjeroispovjesti i da je BiH njihova domovina i domovina njihovih predaka. Prije dolaska Turske svi smo bili Bosnjani. A to sto su oni to zaboravili prava je sramota. Da u pravu si svi treba da se vratimo nasim BiH korijenima....
MA KAKO SE NAKRAO DOVOLJNO NAPRAVIO JE VELIKU KUCU NA PALAMA. U ZABRDJE NE MOZE VISE, JER SE PRIJE RATA BAVIO SVINJOGOSTVOM, A TA VRSTA POLJOPRIVREDE SE SADA BAS NE CIJENI PREVISE U ZABRDJU PORED RAJLOVCA. KAKO OKO OVACA NIJE BAS NAJVJESTIJI, TO CE SE SIGURNO NASTAVITI BAVITI STARIM ZANIMANJEM.
Sad ce on krajisnik sa ronhilom-dodom da lijep lopovluk napravi.Isto je radio i sa ratnim zlocincem karadzicem prije rata to je poznato. Vuk dlaku mijenja,ali cud nikada tako i on radi ono sto najbolje zna-krasti.
Je li ti to krivo sto imas polubrata kopileta admine ?
@ admine Je li ti to krajisnik jebac mame pa ne pustas komentare koji ti ne pasu.
@SA-X ZAŠTO DOZVOLJAVATE MALOUMNICIMA DA KOMENTARIŠU???
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
ako puste na slobodu krajisnika vi ga tuzite u sudu u bih-i, jeli nema suda u bih-i da se tuzi taj ratni zlocinac, vi majke srebrenice vise nemate sta izgubit vec goli bolni zivot, bori se na svak nacin da ratni zlocinci budu iza resetaka gdje im je mjesto!!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
Zar ovaj Genocidas nece u svoje selo Zabrdje ,odakle je i posao u cete.
Kakvo providno bacanje prasine u oci i busanje demokratijom. Vise ce odlezati nevini Jurisic u BGD, Koja razlika za kaznu Huseinu i njegovim po kome su ovi BiH genocidasi DR.za genocide. SRAMOTA STIDITE SE .Dabogda se i vama desavalo sto i u BiH 1992 - 1995.
Pustanjem ovih zlocinaca ste i sami zlocinci !
SVI KOJI ODSLUZE KAZNU VRACAJU SE SVOJIM KUCAMA. KOLIKO ZNAM OVAJ JE DRZAVLJANIN BiH I VRACA SE KUCI NA PALE. STA JE SPORNO?
najbolje da se v.r.a.t.i mo k.o.r.en.i.m.a ko nas k.u.s.ta / ili m.e.s.a s.e.l.i.m.o.v.i.c sto jes jes,Ikona je na ta vanu ceka,ododh do cr.rkve da se krstim i boziucujem ko pravi srbin
Vlasi,majku vam je.bem vasu svima koji ovo citate.