Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicni nacelnici ali prekasno je za sve. Krajina se iselila!
kako nezavisni kad su svi vec u nekim strankama
ahahahaha, koji ublehasi ... nezavisni fol nacelnici .... kako li samo krajisnike valjaju svi ...
ahahaha ode sdaaaa....
Sad ce Kamber pricu sastaviti kako samo pod vlascu sda tece med i mlijeko
Kako na ovim izborima ima više stranačkih subjekata sa njihovim članovima i simpatizerima nego glasača, za očekivati je raznovrsne koalicije, a najbolja bi bila koalicija "111BiH-zajedno RIKVERC" 😂😂😎
Cetri Kriminalca SDP sluge !!!!
Ako ponovo pobijede, a ne vrate akcize, onda smo skroz preverani.
Odkad je Cazin najmnogoljudniji grad u Krajini???...
Od zadnjeg popisa
Krajisnici su nestali onda kada su se digli protiv Babe, covjek koji je htio spasiti bosnjake i ostati sa srbima jeli je bio pismen i xnao da se nenaoruzan narod ne uvodi u rat.
@VolimPxxxx ipak smo vam isprasili guzice gdje god smo stigli. Babo je krajisko izrod a ne um.
Pa blago se nama ako ovi hoće bolje pozicionirati Krajinu... Neka nam je dragi Bog u pomoći, jer niko drugi neće !!!
@Erazmo_25 Ko ima principe po tvom? Sda? Dajte nam jos glasove do 2056 pa ce vam biti bolje...
A vidi ovih kako su preuzeli vlast samo se slikaju nesto potpisuju a nista ne rade, ni jednog ozbiljnog projekta nisu ni pokrenuli a o realiziranju da se ne prica
@ennna Kad je kasa trenutno u rukama zelenih pametnjakovica
Ovo se zove "ocajna koalicija", desnica i ljevica u ocajnom spoju nespojivog gdje su izdali sami sebe, a to nikad ne vodi dobru.
Ovo se zove udruženi zločin, Fazlić za dvije godine nije zapičet nijeda ozbiljniji prijekat u Bihaću, Ogrešević u Cazinu vlada preko 12 godina ništa, jedno veliko ništa, o Bužimu i Petrovcu isto jedno veliko ništa. Jedino se radi u Krupi, tu imamo nova zapošljavanja u privredi i Sanskom Mostu, iz tih općina se izvozi u kontinuitetu. U jednoj je SDP na vlasti u drugoj SDA.
Hahahahahahahaahha zalosni ste. Nece vam ni go pomoci, prelivode jedne!
Pazi ovih gubitnika. Ultradesničari i komunisti... Ni sami nisu svjesni da su totalni gupitnici. Suhret Fazlić sto stranaka promjenio. Bio Liberali, pa istjeran iz SDP pa ispred GS izabran za gradonačelnika pa sad ASDA. SBB će vas sve pobijedit na čelu s Fahrom.
Ahahahha SBB u Krajini pobjediti?? Vecu glupost nisam cuo... a-sda sve uzima
hebem mater i tebi i fahri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)