Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi glupani, Hasanagic nije clan ASDA
E jbg sad, al fakat jbg. Vi iz SDA još malo pa ćete uvesti novi naziv .. Bošnjak Pro. Mislim da smarate sami sebe s tim kvalifikacijama ko je podoban a ko nije u vlastitom narodu. Očito, svi su antibošnjaci koji ne misle isto kao vi.
Irfan duric-optužen akcija var, rifet hozanovic-osuđen za krađu merhameta, admir hadzipasic-optuzen za lažne diplome-akcija pero, mirsad topčagić-osumnjičen za ometanje istrage slucaj pero,uhapšen. Sanel bajramovic direkcija za ceste usk-uhapšen, rasim pajic zastupnik u skupštini usk uhapsen-akcija pero, Nermin Ogresevic bio optuzen za zloupotrebu polozaja i ovlasti -vodovod ljubijankić.., semsudin habibovic sanski most asda uhapsen lazne diplome.
@sifra22vratiose ok, budi korektan i napravi isti takav popis s SDA rajom. Jbt. server bi se srušio.
Istina. Svaki put kada neko od njih ima problema drugi digne tenzije i braca spasavaju jedan drugog. Ovce isto tako uvijek popuse pricu.
Babo Fikret je zakon!