Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali bi Izetbegović Bake i Sulejman ali nemaju sitno
SDA je pokrala sve što se pokrasti da i vecinu tog nauruzanja prodala da bi platila diplome, vikendice, doktorate, firme, automobile i sta sve ne svojoj nesposobnoj djeci i svojim ljubavnicama, dok mi trunemo po biroima i pas nema za sta da nas ujede!
Kviz: Cijoj religiji je pripadao Adolf Hitler i Heinrich Himmler ? Ko je koristio krst, noz i bombu kao drzavni simbol? Ciji svestenici su isli u crkvu preko dana i sjekli trbuhe preko noci? Ko je palio zive zene do 1700 godine? Odgovor: katoickoj, ustascad, hrvati i NDH, katolici, katolicka crkva.
Samo kod Bakira i Tihica neka idu i traze kod njih su pare!