Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante Krajina je svakako jedan od pismenijih ministara koje imamo! Kao kolektiv su nesposobni, ali ovaj čovjek je na mjestu...da su ostali ko pola njega, možda bi nešto i bilo od nas!
Svaka čast mladom Mirzi Ustamujiću i poslanicima SBB u Parlamentu Federacije, pa taj momak na sav glas proziva Vladu da šalje inspekcije vlasnicima kladionica jer duguju 42 miliona KM, ali naša nesposobna Vlada predvođena SDP - om inspekciju šalje malim obrtnicima koji jedva sastavljaju kraj s krajem.. Narodu je dozlogrdilo više.
Ante Krajina se kiti tuđim perjem, zna se da je otpočetka inicijator javnog objavljivanja liste najvećih poreskih dužnika upravo SBB BIH . Definitivno najgora postava Vlade Federacije do sada...
eto objavit ce konacno (mozda) i tu listu poreskih duznika ! i sta onda ? hoce li time ce porez biti naplacen ?
Apsurdistan !!!