Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ona termo fasada, priroda, cisto, tri obroka,teretana vjerovatno, 10 puta bolje nego meni u mojoj jazbini!
@...SuaveAcecino... Eh mnogi bi. I tata bi sine ! Treba platiti i za to nekom. Amir Zukić U prebukiranoj ZENICI ! Dok se ne ovaj veleljpni objekt konačni ne pusti u rad !
@...SuaveAcecino... da znas da razmisljam! Al' kakav sam baksuz kad bi pravio neki belaj zabrsio bi ko oni crnci u americi (s metkom)
Volio bih da to bude ujedno staracki dom mnogima iz sadasnjeg vrha vlasti
Gospoda obezbijedila sebi puni konfor i izfinancirala u prosjeku +/- 100.000 eura po zatvoreniku / krevetu. Kada ih pozatvaraju da se jos uvijek osjecaju povlasteno. Moze se poceti sa hapsenjima lopova na vlasti.
Eto ga Bake jos malo samica te ceka :-)
Buduce staniste za Bakira i Dodika
U svaku ćeliju treba da se instalira računar sa neograničenim internetom, a u zatvoru će biti i besplatni Wi-Fi, za one sa pametnim telefonima.Zaboravili ste reći da će biti tu i tereni za košarku i nogomet, te fitnes sala sa jakuzijem.Planiraju se podići i plastenici za uzgoj organskih namirnica, a salon za tetoviranje će biti u sklopu trgovačkog kompleksa gdje će zatvorenici moći kupovati čarape, pribor za brijanje i rezervne zatvoreničke košulje i dijelove odjeće i obuće.
dodik vec rezervisao broj celije....
JA SE ISKRENO NADAM DA CE USKORO BITI PUN OVIH POLITICKI MAFIJASA,,,PA IM LIJEPO TU NAPRAVITE STRANACKE KLUBOVE,NEK SE TU JEBU,A NEK NAROD OSTAVE NA MIRU...
Sve neki komentari opet u sistemu raspada... Vama sto je bolje u zatvoru uradite krivicno djelo i picite u zatvor. Bice vama teretana i tri obroka kad vam neki mudonja ucera 30 cm
toliki se novac dao za taj zatvor, a on kapaciteta bijednih 348 mjesta
ovako izgledaju cetobalije iz naroda http://www.avaz.ba/clanak/289700/18video-sarajka-zerina-napravila-haos-u-parovima-seks-bez-srama-pred-ukucanima-i-gledaocima?url=clanak/289700/18video-sarajka-zerina-napravila-haos-u-parovima-seks-bez-srama-pred-ukucanima-i-gledaocima
Koja je BAketova sobica.
Zamolio bi politicare da objasne zasto ubice i lopovi imaju besplatna 3 obroka dnevno plus fitness rekreaciju , dok pojedina djeca u skoli gladuju jer nemaju 1 km za sendvic dnevno?
NOVI KONCETRACIONI LOGOR ZA PREZIVJELE BOSNJAKE/BOSANCE. Nakon sto su SIPU smjestili u Lukavicu (tzv RS), municiju u Jahrinski potok (tzv RS), unistili mogucnost odbrane Bosne unistavajuci tzv "visak naoruzanja", kompletno pravosudje predali sljedbenicimna Radovana Karadzica (Tegeltija i kompanija), sprijecili zrtve genocida da traze pravdu u Hagu, CETOBALIJE (SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,BPS,GS) zajedno sa Karadjicevim i Tudjmanovim fasistima u vlasti, prave novi koncetracioni logor za Bosnjake u RS.
Zasto za Bosnjake? Pa vidjeli smo da su prije par godina oslobodili 10 presudjenih cetnickih zlocinaca iz zatvora i dozvolili da pobjegnu u Srbiju, vidimo da i ovo sto bajagi osude sa par godina prebace u Focu pa odatle u Srbiju. Cetobalije zajedno sa cetnicima i ustama planiraju dovrsitiu genocid nad preostalim Bosnjacima/Bosancima i zato im treba ovoliku koncetracioni logoir u tzv RS nadomak Sarajeva.
Radovi se zavrsavaju vec 4 godine
Najiskrenije se nadam da ce prvi stanovnici ovog zatvora biti politicari iz tri reda naroda.
Samo steta sto se ne pravi za prave kriminalce sa kravatama.