Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cilj Giro di Sarajevo se ostvaruje..............
mi u zavidovicima cekamo semafor 20 god.odprilike od pada vozuce.uvijek kazu sarajevo nema 9000 km.za vas.yebem i vas i biciklistucku stazu .pozdrav iz zdica.
Trebate imati 300 metara ulice da bi imali semafor.
Ovo je za svaku pohvalu. Malo obuke koja bi promijenila svijest bi bilo dobro. Medjutim, koji moras biti virtouz na bicu da predjes dionicu od kruznog toka na Ilidzi (tramvajski terminal) do Stupa. Mislim da je ovaj do najkriticniji. Ima li ikakvih najava kada bi ovo moglo da se uradi?
Džaba evropski standard staze kad je u gradu mogadišuovski standard uma
Ispunio sam svoj zivotni cilj. Usao sam u top 10 komentatora na Klixu. Samo ukucajte na Guglu "komentari klix" i vidjet cete me na desetom mjestu. Zelio bih da se zahvalim svima koji su me podrzali u mojoj namjeri, zaista vam hvala. Da nije bilo vas i vasih plusova, ja ne bi bio tu gdje sam. Hvala vam svima, a hvala i onima koji su mi davali minuse pogotovo hvala Mensuri i Sinan-paši Minusliću. Pozdravio bih mamu, tatu, nanu, dedu, mamu, baku, Komija, mamu, djeda, babu, strinu, daidžu, brata, sestru, tetku, rođake i rodice, tetku, mamu i prije svega bi vam se zahvalio zato sto sam upozno puno ljudi na kliksu koji su me podrzali u ovom mom zivotnom cilju. Bez vas ne bih ostvario svoj san. Veliko vam hvala. Sad odo i nece me bit mjesec dana. Pozdrav i selam svima, i hvala vam.
hahaha tebi hvala posebno druze. nema dana da nisam s tobom popricao i da mi nismo lajkove razmijenili :D hvala i cuvaj se.