Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj
Čuvar izgleda sebe "obezbijedio"?
Kao i obicno kod nas sve ide po dogovoru i u talu.Najveci je problem manjak ulicnih sigurnosnih kamera kao i na cestama BiH jer ocito da to vlast ne zeli da uvede i uredi jer to ipak nije toliko preskupa investicija u odnosu na njihovu vaznost
Zašto bi palio poslije krađe, sve izgleda kao namješteno uzimanje para od osiguranja
Nagled'o se kreten filmova u kojima Brus Vilis zapali cigaru i baci upaljač na zgradu, a ova odmah explodira i uništi sve sokaze. A on, garave potkošulje i još garavijeg lica, sa suoeriornim smiješkom na osnama, ode da se pomiri sa ženom.
eto i portiru vikendice...a sve po zakonu...
Neće daleko pobjeći