Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosni vojska uopste ne treba. Trebaju joj 2 ili 3 neprijateljske kao sto su i bile prije dve hiljade seste. Em su zajedno jeftinije od ove multi kulti nakaradne bile em obavezni rok bio. Bila linija gdje koja bude i to ti je to, imas SVOJE ljude u SVOJOJ vojsci. A ne ovo danas, u bilo kojem slucaju, bilo ko da zemlju napadne bice 2 vojske i paravojne formacije medjusobno se ubise po obicaju. Da nas isil napadne, zna se ko bi im redove punio. Isto tako da rusija zagazi ovde, amerika ponovo itd
Ionako su preplaceni obzirom koliko rade.
Ove vojnike kad ne ratuju treba slat da gase sume, ciste ceste.. najbolje po kasarnama lezat i stomak uzgajat
Nekad je plata od 70 KM bila pravo bokatstvo... Brzo zaboravljamo
♿RVI=CZR=CI♿
Banana država! Hvale se povećanjem plate od 60 KM...a političari na ručkove dnevno više potroše!
@Sociolog od tebe pajdo.. nisu politicari marke svoje dali
Ja jos uvjek ne kontam ovu nasu Armiju?!... od joga bi nas ina branila?!.. od Srbuje u Hrvatske... sigurno NE ... a Finska i Banglades nas nece napasti?!.. a i onaj orkestar OSa samo Dodiku svira na neustavnim proslavama?!