Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u izgradnji puteva nego u tome što kažu da će te novce usmjeriti u gradnju puteva pa ih kasnije preusmjere na popunjavanje rupa u budžetu i za plate armiji svojih vjernih uhljeba. Prikupljeno je do sad 8 milijardi KM od akciza. Gdje je taj autoput ??? Nema ga. Gdje su pare ??? Nema ih. Preusmjerene. Nestale.
Ne dajte novi namet!
Kod nas opozicija da radi izasla bi zajedno sa gradjanima na ulice da izraze nezadovoljstvo. Koliko su svi pljuvali akcize sada ce ih uvesti i nikome nista. Treba neko da povede masu, a nezadovoljnoh ima na stotine hiljada ne razumijem sto opozicija to i ne iskoristi.
Ima Amer Bekan pozvao na protestnu setnju 15.og.. vidi na facebooku
@BosnaUAmanetu u BiH ne postoji opozicija jersu svi negdje s nekim u vlasti i svi su ubpoziciji ili zive od budzeta
God help us!!
A daj ne ebite vise s tim.... Djeca u jaslicama znaju da cete ih uvesti kako god okrenemo, tako da izglasajte to i idemo dalje...a ne da o tome slusamo jos pola godine...
Protiv akciza su neprijatelji Bosne i Hercegovine
K'o fol se oni natežu oko akciza....