Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je danas prekunula sve odnose s NATO-m tako da je za očekivati da se to neće desiti osim ako postoji neka suradnja "ispod stola" a postoji.
još i bolje sad postajemo arena...al imajmo na umu da je i Turska NATO
Nisam siguran da li si pročitao članak, ali on upravo govori o tome da Rusima ne ide u prilog da EUFOR uklone jer onda NATO preuzima procese. Ne sudite prema naslovu članka
Ili ce Evropa prodati BiH ko znak dobre volje rusima. Poenta samo se u sebe uzdati, daleko od prizeljkivanja ikakvih sukoba ali naoruxati se do zuba pa ko prezivi. Bila je i Srebrenica zasticena zona u kojoj se Evropa klela da su svi sigurni pa eno nisana ne mozes prebrojati. Jer se njima vjerovalo i bilo bez oruzja! Ne dopustiti to nikad vise, ako cemo ginuti, bar na nogama i sa puskama u rukama! Opet nadam se da je to daleko od scenarija koji ce se dogoditi, nikome to ne zelim.
Plakati se ljepe po Sarajevu, polako se priprema narod..
Joj Alija ti si pravi odbranolog opce prakse.
Ima narodna: riba smrdi od glave. Preslikano na BiH radi se o dvije glave: Srbija i Hrvatska.
Baš imaš divno ime,Alija.Kao onaj krvnik što je predvodio zlikovce devedesetih
Rusija se ne boji. Sute i rade . NATO je zlo, a I Rusija gleda svoj interes. Normalno
Zanimljivo...bas sad Rusija prekida kontakte sa NATOm. G Kožljak je fino objasnio kaoko i na koji nacin NATO moze djelovati u BiH cak i u urgentnim situacijama. Da Bog da i sve se smiri na najbolji moguci i pravedan nacin...za sve BiH gradjane.
Medij: Kina će ubiti, ako treba, polovicu Amerikanaca u borbi za Tajvan
Rusija klizi u rat sa Kinom. Dovoljno je pogledati trenutno stanje u kineskoj industriji i shvatiti da su to prirodni neprijatelji.
Vidzene 3 americke podmornine na jadranskoj obali, poliraju tomahavke..
Eki da Rusiju bude strah od NATOa I to ni manje ni vise nego u BiH. Zaboli Rusiju ćuna za BiH.
POCELA JE PREDIZBORNA KAMPANJA 2022 ! U REZIJI SDA HDZ I SNSDA i DF GDJE SE PRICA SAMO O NACIONALIZMU I FASIZMU A GDJE NIKO NE SPOMINJE EKONOMIJU ODLAZAK LJUDI I DIVLJANJE CIJENA A GLUPI NAROD 25 GODINA NASJEDA NA JEDNU TE ISTU PRICU
Samo sam ovo pročitao i odustao " razgovarali smo s bivšim vojnim". Dosta više bivših analitičara, koji mogu reći šta hoće za 100KM.
hahahahaha. kakve nebuloze.
Spremite kokice, Rusija je već rekla da će glasati protiv.
Eno Rusija napusta NATO, spremaju se lagano.
A kad je to Rusija bila u NATO-u?