Poljoprivrednici protestvovali
0
"Koze i ovce sjede u Ustavnom sudu BiH"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IIIIIII KRAVE I KOBILE SLONOVI I NARAVNO SVINJE SJEDE U SUDU!!!!!
Oni vam ga puse, poljoprivrednicii !!
A U PARLAMENTU BIH NAJVEČE TELE- JERKO LIJANOVIĆ.
Eki seljacka buna, a gdje im je Matija Gubec?
Kažu da je Lijanović postao član Dubioze kolektiva. Govorka se da bi mogao pjevati i u 20torici, pa će biti 21orica. Sretno poljoprivredniciiiiiii
ma nista se ne sikirajte..osnovao je Fahro stranku, ime da rijesi sve probleme ove drzave.. narode ovco najveca, probudi se..pa zar je moguce da smo ovo sebi dozvolili..
A ja mislio sjede KRAVE...
treba samo ganjati trebe
KAKO JE PREDSJEDNICA USTAVNOG SUDA ZAVRSILA FAKULTET: EVO CLANKA: http://i43.tinypic.com/nl6g6u.jpg KAKO JE PREDSJEDNICA USTAVNOG SUDA ZAVRSILA FAKULTET: EVO CLANKA: http://i43.tinypic.com/nl6g6u.jpg KAKO JE PREDSJEDNICA USTAVNOG SUDA ZAVRSILA FAKULTET: EVO CLANKA: http://i43.tinypic.com/nl6g6u.jpg !!!!!
ZELJEZNICA BiH je u Xurcu takodjer. Pored toliko pruga, nema niti jedne postene relacije. Vagoni su odvratno prljavi, Vozovi kao iz 18 vijeka. Zasto se razvoj zeljeznice blokira? Dosta je vise Kamionskog Lobija u Sarajevu i Banja Luci!
Samo naprijed! Imate moju totalnu podrsku! Revolucijom do smjena!!!
Iako licno podrzavam proteste smatram da je malo degutantno, neodgovorno, da ne kazem i bezobrazno, porediti (historijski najduzu) opsadu Sarajeva sa protestima poljoprivrednika. Moramo imati mjeru, odnosno znati dobro odvagati sta govorimo, pogotovo, kad predstavljamo bilo kakvo udruzenje ili govorimo u ime nekoga. I jos jednom, pozdrav i podrska u borbi za domacu poljoprivredu, privredu...
A sto su , da ne kazem, smetljari, zabranili podjelu hrane???