Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodski rečeno potrošili su 100 miliona više nego što su zaradili a pričaju o tome kao da nekome dođu 100 maraka pa će vratiti sutra!
Dobili ste SDA eksperte i njihove satelite u Vladi Kantona Sarajevo. Suad Zeljkovic, SDA stranacki ekspert je ostavio kao stranacki direktor u dugu KJKP Toplane za 70 miliona KM, pa zasto ne bi ojadio i budzet Kantona Sarajevo za 100 miliona KM. Neka Nasa Stranka objasni biracima kako su uz lijevu frakciju SDU postali oni koji ce glasata za povecanje komunalnih usluga ionako osiromasenih gradjana Sarajeva.
smanjite plate paušale ulazite u privredu a ne u politikusvi se bave politikom kada bude para u privredi onda nema decifita u buđetu
ma đe su pare lopovi možda zna pečanac pa cijeli dan šuti ko pizdurina
kraj, samo kraj, sudac sviraj kraj nema više odakle da proždirete novac, nemaaaaaaaaaaa sarajevo, kasaba za 17. vijek :(
Bog vas je.bo u š.u.p.a.k. lijepi. Doći ćete vi meni na nebo, pa ću vas lijepo iska.s.a.pit je.bo vam ja ma.jku... Koji me vrag natjera da vas napravim takve ret.ardri.rane.
Ma neka, neka foteljaši ganjaju fotelje kao da su ovo bitne stvari, pa šta se po važnosti i značaju može porediti sa foteljom, nemojte tako sve ima preće od prećeg
Pa ova nova vlada nije u stanju ni budžet usvojiti kako dolikuje
"Prema našem stavu budžet je trebao biti usvojen u zakonskim rokovima i jedini razlog zbog kojeg to nije učinjeno je što se nova parlamentarna većina bavila smjenom prethodnog saziva Vlade"