Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ustvari ANP, koji nije ANP, a koji je možda ANP, kojeg nije usvojio Šarović, već Dodik, a moguće i Šarović. On nije poslan, a u stvari jeste poslan, a možda i nije. Možda i jeste. Bitno je da ste se vi svi skupa i zajedno uvalili u vlast i da ćete u naredni vrijeme isisavati budžete, a puku razvlačiti pamet. Puk vam nažalost ide u Njemačku. Neće ni migranti ostati.
@Zanovijetalo ma zaboli me za nato da mi je biti ziv i zdrav i sit al teško sa ovim lopovima ujedinimo se narodi i napravimo radničku vladu
@Zanovijetalo sve tacno. Narocito ovaj dio razvlacenja pameti narodu. A narod se lozi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko je ovaj Kefalo?
Lazu dodikovci, svi znamo da je Program reformi ustvari pravi ANP samo sa drugacijim imenom jer Dodiku se trebalo izaci u susret kako ga opozicija i srpski narod nebi proglasili izdajnikom. Program reformi je sasvim dovoljan dokument koji ce aktivirati MAP to su potpuno jasno izjavili iz NATO staba u Briselu. Sretno svima koji slave ulazak BiH u NATO, te najljepse cestitke Miloradu Dodiku sto je potpisao i odblokirao NATO PUT BIH.
HVALA VELIKA Miloradu Dodiku Predsjedniku SNSDa u ime građana, Bošnjaka i države BiH što je omogućio nastavak NATO puta BiH i što je prihvatio i potpisao slanje Programa reformi u NATO, te tako omogućio aktiviranje MAP-a.. Realno, niko nije više uradio za državu BiH od Dodika, jer je prenio 68 nadležnosti sa RS na institucije BiH i poslao molbu i zahtjev da NATO ubrzano primi BiH u tu vojnu alijansu. Velike i iskrene čestitke i veliko HVALA Dodiku.
da bih ga vi prihvatili
Dodik je obicni jado, jer nakon sto je potpisao Program reformi za aktiviranje MAP-a i postepenog priblizavanja NATO-u opozicija ga je napala za izdju srba i RS-a, sto naravno Dodik ne moze da politicki podnese, pa se pokusava vaditi na ovakve glupaake kao Kovacevic. Dodik je najveci zagovornik NATO-a, molio preko Radmanovaca da NATO ubrzano primi BiH u tu vojnu alijansu, ali sada se boji Sarovica i opozicije i stjeran je u cosak. Pokazao se kao slabic i veoma plasljiv politicar.
Neće se ništa SADA dogoditi ali slanje voz/vlak tj. Program reformi/ ANP ostavlja a ne zatvara široko otvorenu mogućnost da se NEKADA (nadam se uskoro) trasira put u NATO!
NATO intervenisao u BiH protiv VRS. NATO nametnuo i sproveo mir u BiH. NATO prisutan i pomaže BiH gotovo 30 godina. BiH je NATO projekat - mora uspjeti. Samo naprijed.
Samo se ti tjesi i lazi te naivne u Manjem Entitetu
Pa neće izgleda otići u zaborav sbb I df ima šansi I snsd izbori izbori nisu daleko
Boze daj zdravlja... Ostalo sve ima u Njemackoj.😎
sta hoce vise opozicija rs a sta se buni sta god da je dodik potpisao imao je ovlastenje naroda jer je dobio najvise glasova jer drugacije ne bi usao u predsjednistvo,znaci sarovicu dodika je ovlastio narod rs a tako da mu vasa dozvola ne treba i vise ne labudajte potpis je stavljen i NATO je tu a vi samo tupite zube
NATO je garant mirne budućnosti i srpske djece. Ovi kojima je članstvo BiH u NATO-u problem totalni su moroni.
Dok se završavao posao oko ANP-a, Konaković i Kojović su tripovali da im je Sarajevo država.
Jeste i dosadni više s tim dokumentom. Da je pameti bilo već bi bili članica NATO saveza. I shvatite već jednom iako ste dobili entitet vi ste država BiH a ne Srbija.
@gooUser1563701828 Ako si zensko hajmo se zenit odmah 😁
@GooWho Zašto bi tamo išao? Niste napravili ništa vrijedno posjete. Da gleda bijedu i prazne gradiće i sela?
Ljudi nemojte da se svađamo. Pa svi smo mi braca turci.
@Aliibaba Dodik i Erdogan ko nokat i meso, da ne kazme deda i unuk
NATO je garant mirne budućnosti i srpske djece. Ovi kojima je članstvo BiH u NATO-u problem totalni su moroni.