Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh ja ima Bakir da dovede Dodika do ludila. Navikao da mu pjevaju u rs i mislio tako u Sarajevu. Bakir ga je totalno razoruzao i neda mu da dise. Nece moci Dodo u vlast sve dok nedodje sebi i shvati da mora da postuje ustav i vladavinu prava !
@Analiticar1992 upravo tu se i desava,sad se vidi snaga dodika i rs snjim
TACNO GA IZLUDE, HAHAHAHA PA NAIVCINE OVO JE NJIHOV DOGOVOR KAO I HILJADU PUTA DO SADA
Svaka cast Kovacevicu tako njima treba samo pravo u celo
SMRT FAŠIZMU !
@radenagra znas i ti pravo znacenje?l Pod suverenom (od srednjeg latinskog superanus, nad njim, 'superior') Znacenje je:gore, na, iznad. Usko je povezana rijec sa suverenitet. ima isti srednjo latinski korijen, potjece i od francuskog souverainetéa.
doista čvrsto riješen da kaže rušiteljima BiH "bobu bob, popu pop" pa neka laju ali karavana prolazi..
Nadati se da je Bakir
6Bravo Slavene.... to neće spriječiti Dodika da tu besmislicu ponavlja sa nadom da će sto puta ponovkjena laž postati istinom ali je ljekovito za umnije ljude dgje Dodikovo stado ne pripada...
Zar nije Ustav samo jedna od točaka Dejtonskog sporazuma? Ispravite me ako griješim
jel ovo Manjifiko pider?
Kovacevic je sve tacno rekao. U Bosni i Hercegovini , sredinom 19. stoljeca, velikohrvatski i velikosrpski agenti pocinju siriti propagandu medju Bosnjacima katolicima i Bosnjacima pravoslavcima, ubjedjujuci ih da nisu Bosnjaci, nego da su Hrvati i Srbi. I danas te politike , velikohrvatska i velikosrpska su aktivne i agresivne.
@ PopisajNatoDRY Da je BiH zajednica drzava odavno vise kao kao takva ne bi postojala. BiH jeste drzava a RS prema trenutno vazecem unutarnjem uređenju tek jedan od njena dva entiteta koji ne polazu nikakvo pravo na suverenitet. Bio bi red da vec jednim prestanete iznositi neistine. Shvatam ja da vam je to u genima, ali nije lijepo a i nemate nikakve koristi od lazi. 🇺🇸🇪🇺Republika Bosna i Hercegovina🇪🇺🇺🇸
Sa Srbijom treba prekinuti sve diplomatske saobraćajne poštanske i kulturne veze zatvoriti granicu između nas i dokle god se ne odreknu napada na Bosnu i Hercegovinu i atakovanje na njen suverenitet i teritorijalni integritet netreba snjima uspostavljati nikakve veze a ovi surbi koje su Turci doselili sa Kosova treba im oduzeti svu imovinu jer je oteta od Bošnjaka kroz agrarne reforme poznato je da je 1913 popis stanovništva i dobara 93%bilo je u vlasništvu Bošnjaka
Dr. Slaven objasnio...
Iz koje rupe ovaj izmigolji?
Odgovori zašto se odustalo od kontinuiteta republika? Ili je pravno to još važeće, ali zašto se to ne ističe? Samo se piše o sadašnjem Ustavu! Zašto?
Fino, odmjereno... Aferim čovjeku!
jbt predsjednik drzave a ne zna sta je Suverenitet? pa ima li ovo dalje?