Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je u pitanju šteta koju nanosi svojim djelovanjem, Željko Komšić je sasvim ravnopravan "etničkim liderima"
@Identolog Pojedeš mu ku4ac katolibane.
@Identolog Zaista ingeniozan komentar. A dojmilo me je i kako si zaključio da sam "katoliban". Stranka g. Komšića je inače u zaletu, pogledaj samo kako je sjajno prošla na zadnjim izborima u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rece Komsicev savjetnik....
@Barley Komšić je ponos BiH, a Slaven je odličan lik.
@Barley vidi se da je dubokouman kao i onaj kog savjetuje :D
Komsic me je razocarao. Upravo se on najvise okoristio etnickim principom. Pa kada bi on bio predsjednik icega da ne koristi etnicki princip kao Hrvat. Ko fol se zalaze za gradjansku, a izjasnjave se kao Hrvat a ne kao Bosanac.
Pa da je BOSANAC bio bio kao Sejdic ili Finci! E jesi bistrouman
Čovjek koji mrtav-hladan izjavi kako će se u BiH nametnuti (kako drugačije inače bi već bilo) građanski koncept i da će na to pristati Hrvati i Srbi a ratovalo se i te kako se ratovalo...taj doista nije normalan ..
Naravno BOSANCI I HERVEGOVCI! A VJERU I NACIJU NE MIJESAJ valjda si isao u skolu?
Trebas reci precizno Slavene, etnicki lideri srba i hrvata su stetni, jer zele raspad drzave. Bosnjacki faktor, SDA je faktor stabilnosti, faktor napredka zemlje, faktor ocuvanja drzave.
@virusSDP Nekad je i Slobo Milošević tvrdio da samo Srbi spašavaju Jugoslaviju, a svi ostali žele raspad države... Iz bosanske perspektive to je tada strašno zvučalo, šokirali smo se kako neko može živjeti u paralelnoj stvarnosti. Zato mi zvuči strašno i ova copy/paste metoda koju danas često koriste maloljetne "BH patriote"
ovaj lik sa zakržljalom bradicom i brkovima je ubjedljivo najsmeješniji lik od lažnih "intelektualaca" u tamnom vilajetu sda-bosna. totalno zakržljao, a glumi mudraca, hahaha
Kad je ovaj i gdje postao analiticar? Idi popi koju dozovi se malo
@OmiG Pijanac ga uhljebio, šta ga briga
Pa i ptice na grani vide da ovo stanje ne vodi ničemu.
Samo clanstvo u NATO paktu moze sprijeciti slijedecu agresiju Srbije na Bosnu
Nista bolje nije rečeno u ovih 20 godina
Joj Slavena papka
Znate Bosnje sta vam dolazi ako bilo ko pokusa ukinuti Republiku Srpsku
@Pozoriste23 mislis na Genocidnu,naravno da znamo dolazi SLOBODA za BiH
@Pozoriste23 Znamo. Republika Bosna i Hercegovina. Ali prvo da platite: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/presude-americkog-suda-rs-i-srbija-duzne-zrtvama-milijarde-dolara-odstete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SNSD, SDA i HDZ su kombinirano osvojili 100 općina,gradova odnosno načelničkih i gradonačelničkih mjesta, od 125!!!! 20 od tih 125 su osvojili slični onima na početku komentara. Narod je izabrao a tako se i politički organizirao, . Neka ovaj savjetnik objasni kako nacionalistički i mržnjom opsjednute narode organizirati i prebaciti na građanski model?
Da vala hoće urediti ovu državu jednostavno bošnjak predsjednik mandatar srbin ministar inostranih poslova hrvat takonje bilo na početku tako treba da bude u budućnosti
Te "etnicke lidere" bira narod....Znaci nije Dodik taj sto nesto zeli vec vecina Srba jer su ga izabrali....isto tako Covic/Hrvati...Bakir/Bosnjaci.....
@Yesyesy Čista laž klasične ovce.