Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Željko bude proglašen predsjednikom RSa ima da pod hitno ode u Srbiju da položi pravo prima noctae te da pošteno opali onu premijerku.
Neka pobedi ko je dobio više, ovi oko SDS mnogo rizikuju ako počnu praviti neke gluposti. Nismo mi telad da ponovo doživimo 5. oktobar ili "ukrajinski scenario".
Predsjednik drzave koju ne priznaje i za koju kaze da radi na njenom raspadu...JEPEM TE DEMOKRATIJO...odoh u p.m. odavde...
Pozdrav iz Varšave da Bog da izgorili svi kad ste tako zatucani!
Ma nije tacno, sve dok Dodik ne izadje i kaze pobijedio sam tijesno je.
idemo u propast
Svaka cast ,nece bosnjo birat kao nama hrvatima clana ,ja mrzim dodika ali bolje nego da mu neka nepismena bagra bira i diriguje
BJEZITE NARODE ! UHLJEBI NEK ŽIVE U ZEMLJI STARACA