Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije baš da imam namjeru ići na Kosovo, al' eto nek' znam dokle smo dogurali...
Sto? Nisu oni nikad bili inferiorni, oni su samo imali dosta posla sa Velikosrpstvom, vise nemaju i sada samo napreduju normalno isto kao ostatak slobodnog svijeta.
za 5 godina ce kosovo biti razvijenija zemlja nego mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sad bi i mi njima trebali isto! i radne i boravisne dozvole izdavati!
Nisu Albanci krivi sto granice Grcku i Srbiju, ljudi koji nemaju bas zdrav um kolektivno govoreci. Mislim kad se oslobode tih granicnih problema, i kad se izvuku iz Socijalizma to znaci bit ce im ulice ciste i svak ce raditi, narod ce letiti na odmor njima mnogo vise nego Hrvatskoj recimo.
naravno...i istjerati ove siptare kriminalce koji su se naselili kod nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A bas sam htjela malo da obidjem kosovo, tamo sigurno ima puno zanimljivih stvari.
pa evo prvi ti je ministar vanjskih poslova Enver Hodža, kud ces dalje?
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU STOTINE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
mmmuuuuAAAAAAHAHAHHAAAHHAHAHAHAHAAAHHHAAAAAAH.....
Ta ce Kosovo ja im pomago da dobiju nezavisnost
Hajde bar ce manje siptara dolazit u Sarajevo svakako se od njih disat ne moze
Koliko je samo frustracija prisutna u našem društvu. Jedva čekamo neke događaje da raspalimo paljbu po sveu i svačemu pri tome kriveći sve oko nas, OSIM nas samih. Sad kad nam je Kosovo uvelo vize počinjemo odmah sa generalizovanjem svih Albanaca, psujemo, vrijeđamo, kao da će nam naše egzistencijalne probleme rještiti pitanje viza sa Kosovom. Hoće li nam "***rtacija" pekara i slastičara rještiti probleme (ako znamo da se za sav rad na crno krivi NAŠI nadležni i korupirani organi,a ne oni koji to koriste, ali u ovom slučaju smo patriote pa su ovi NAŠI sada dobri,a ne valjaju pekari) ? Razumijem naše privrednike koji imaju pravo na strah,obzirom da su BiH privrednici na Kosovo izvozili robe u vrijednosti nekoliko stotina miliona maraka (izvor: http://***/politika/33403-ako-kosovo-uvede-vize-za-bih-to-ce-se-katastrofalno-odraziti-na-izvoz.html - čisto da ne bude rekla kazala).
Vidim ja nema više onih njihovih sokova po trgovinama. :D
Sto se odmah ovi pekari rasuli komentarima,da bi preuzeli citav biznis oko pekara. Pa ti sto drze pekare ne radu na kosovske papire nego na BiH ili Srbijanske. oh majko isplaka se sta sve ova zemlja drzi.
Nema se sta ljutit,kako mi za njiha tako oni nama, to je normalno,kada BiH bude pustila onda ce i R.kosovo. nema tu nikakve mudrolije
Hvala im. :)
i nije Hodza nego Hodzaj
bravoooo,Ja vec 5 godina se mucim s vizama za djecu i milion problema,pisAla MILION P UTA, neka vidi Vijece Ministara BiH kako ce sad.....sramota,drzavljani BiH djeci vade vize u Skoplju vec 5 godina jer se Bosnjaci boje kosovskih pasosa bravo Kosovo tako nam i treba
Svaka cas tuzlak
Zahvaljujuci Srbadiji iz RS-a koji su prvi uveli njima. p vam m
@moja dzoja kazes mi se educiraj se i posaljes mi link od nekog youtube videa. hoces da ja posaljem tebi link o granatiranju sarajeva i kazem kako i nije moglo zbog toga toliko da napreduje. ali isto ovo je turisticki klip i mozes ovako lijep video snimiti za svaki grad tako sto snimas samo pozitivne strane. spusti se i ne koristi tu frazu vise "evo ti pa se educiraj"
Sarajevo je granatirano prije 20 godina. Gdje je Berlin bio 1965...
dobro a koja je nacisticka njemacka bila sila a sta je bila BiH. ili sta mislis gdje su sve vrijedne stvari i zlato zavrsili ukradeno od jevreja. uz to je berlin upao u saveznicke ruke (dio berlina) i razvijao se jer su saveznici imali korist od toga. onaj dio sto je pripao SSSR.u i dan danas kaska za ostatkom. ali to je druga prica. ja sam citirao korisnika koji je rekao da je pristina nju jork za sarajevo i poslao mi video snimak uz rijeci educiraj se. poredi grad koji je barem 4 puta veci sa drugim gradom.