Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoda i dame se rađaju i ostaju takvi cijeli život. Za razliku od većine balkanskih krezubih kvazipolitičara, ova je žena prava dama.
ona dama ?!...sa brkovima ?!....pa ti nisi okomit!
Bravo Kosor! Genocid, mrska rijec mnogima. GENOCID. I zasto se mladje generacije “brecaju” na rijec genocid, sto im smeta, nisu oni cinili zlodjela osim ako se ne identifikuju i dalje sa zlocincima pa bi i oni isto radili da su u mogucnosti?!!
Mlade generacije to bas i ne zanima sjeti se Banja Luke prije deset i nesto godina kad su bili masovni protesti jucer nije bilo nikoga,znaci napredujemo
Jedina 🇭🇷normalna osoba.. G O S P O Đ A respekt..
Nece zena da samo Hrvati budu upamceni po genocidu. Ne pashe joj to.
Bravo Jadranka.
Koliko je prosla politika Hrvatske bila normalnija i bolja za normalne odnose dvije drzave nego li sad,ova sadasnja mi je ogadila Hrvatku da valja
stara opajdara,i onaj majmunoliki bivsi predsjednik-bolje da cutite
Inače ona kao i mnogi drugi rade posao Bakirov i Šefikov. A ova dva ko dva obješena vimena. I, naravno, hvala joj na tome. Živjela!
Bravo Jadranka!
Cestitke za damu.. A Bosanci ne komentarisu u ne reaguju da ne povrijede Vucic i Dodika
dobrodošla u BiHa ,to je zemlja za tebe.
Kako bi bilo dobro da ova Dama uspije biti Predsjednica Hrvatske svi bi godisnje iz draga Srca dolazili u Hrvatsku na More nebi isli po Svijetu kad nam je Hrvatska dobar Komsija,ali nazalost dok je onaj Milanovic sa Parfemom i Sapunom vodi Politiku dalek je Put do toga svega.
Kosor u političkom životu Hrvatske ne postoji unazad 10 godina. Samo u muslimanskom Sarajevu je vade iz naftalina. 😂
U pravu je Kosor, nema sta. Ona kao pripadnica hrvatskog naroda najbolje zna sta je genocid
Jadranka Kosor je Gospođa u punom smislu te riječi 🌹
Bravo.. Kako trojka, Dinće i Senad nisu reagovali na objavu, stalno su po društvenim mrežama.....!?
Divna jedna gospođa, bila i ostala.