Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posavino pusta prodala te kriva usta.
Ovo je gusht gledati kada su Boshnjaci na haparatima. hahah Uzhivancija.
@mirsadglupovic I za to se zahvalite hdz-u. Da nam niste zabili noz u ledja predali srbima jajce u mostaru ubijali mucili u logorima. Masakar civila u Stupnom dolu.Ahmicima i Kopljarima. Trk nakon tih pokolja Armija BiH vam se najbala msmr ustaskr u cenyralnoj bosni.. I to vam je nista sta ste zasluzili jer se niste pokajali i izvinuli zrtvama i prezivjelim. Moli boga da rata nebude.. Dosta ste zla nanijeli bosnjacima. Nebi vam bio u kozi
I tako je Dragance postao prva zvijezda skupa gdje se odlikuje cetnicki oficir koji je rusio i ubijao Hrvate po Dalmaciji i Posavini i to samo da bi napakostio Bosnjacima. Pobjeda Komsica je toliko izbezumila Draganceta da je izgubio i ono malo pragmatizma i lukavosti koje je nekad imao.
Jos jednom zajednickom pozorisnom predstavom u izvodjenju glumaca Dacica i Plenkovica, a oko slika nacista iz proslosti, Tudjmanovih izjava itd - Zagreb potpomognut Beogradom pokusava ubjediti svoju naivnu javnosti da odlicna saradnja Dodika i Covica nema nikakve veze sa Zagrebom i Beogradom. Srbski i Hrvatski narod bi trebao konacno da shvati kakvi monstrumi upravljaju ovim drzavama. Naivni su i svi oni koji vjeruju da o saradnji Bg-Zg na podjeli BiH izapad, EU tj Brisel i Inzko nisu upoznati.
Kad ih gledam ovako kako šire bratstvo i jedinstvo, odmah se sjetim one slike četa i uji zajedno iz Drugog svjetskog.
Cetnici i ustase ko nekad kad su bili sluge nacisticke njemacke.. I onda kazu. Ko ? Mi ! Nismp mi fasisti. Mi smo se borili protiv fasizma ..
Jadranka, i ti si bila dio hrvatske mafije koja se skriva iza akronima HDZ
Bitno je da su Boshnjaci na haparatima, ova lutka je nebitna, politicki outsider.
Boli me k. za to sto slave, mogu sto se mene tice da slave i indijanske praznike, ali cestitam Covicu na autogolu... i njega je Mile nadmudrio, nadmudrice i Vucica... sve sa ciljem ocuvati svoj kult! Stvarno je najjaci politicar u BiH, mozda i regionu...
Covik porucuje Bosnjacima: Pa glasajte za Komsica😁
I Bakir i Fahro, Niksic, Komsic.. sigurno imaju pregovore sa Dodikom i treba im Dodik, ali znaju da otici na ovu proslavu bi znacilo njihov kraj. Ali zasto je Covic prisustvovao a najmanje on mora da bude tu? Ili ne zna sta radi ili hoce da ukljuci zapadnu hercegovinu u veliku srbiju.
Propali politicari se javljaju...
Bitno je da su Boshnjaci na haparatima, ova lutka je nebitna, politicki outsider.
@KalesijaCC mammu ti na aparatima spce bosnjeee
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Kosorko sestro, vodi ga sebi, spasi nas jada.
Prije rata je na teritoriji RS-a živjelo blizu 200 hiljada Hrvata, sada ih ima možda manje i od 10 hiljada. Čović otišao na proslavu toga, a Komšić kao nije dovoljno velika Hrvatina. Kako ste samo zatucani.
opozicija u Srbiji - čestitala ... ‘(FOTO) Vuk Jeremić čestitao ‘Dan Republike braći i sestrama s one strane Drine’: Pogledajte s kakvom slikom! https://www.dnevno.hr/vijesti/regija/foto-jeremic-cestitao-dan-republike-braci-i-sestrama-s-one-strane-drine-pogledajte-s-kakvom-slikom-1267751/