Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jupiiiii................. mi iz tuzle smo pravo sretni zbog ove vijesti, vjerujem da je tako svima koji nisu nastanjeni na ciglanama
Gavro sa likom pod ruku i pjehe raspiči
Doci na sarajevski portal i buniti se sto cita vijesti iz Sarajeva....... Neprocjenjivo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
aferim, lijepa vijest za nane koje nisu mogle ici stepenicama
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Drago mi zbog metuzalema da mogu po gradskom prevozu praviti gužvu.
kosi lift :)))))
Seamota je Papa dolazi a da lidt ne radi
:ebo Vas sad kosi lift, kad sam koljena izgubio!
Jedna trasa 10 hiljada, 3 bi trebale biti 30, a iz grasa kad je se pokvario lift objavili da im treba 100 hiljada za osposobljavanje lifta. Neko se pofino mislio ogradiiti :))))
Ciglaneland :D
ono su prošli put u zadnjoj rečenici udvostručavali ili utrostručavali trošak opravke, a sad ... ni riječi koliko je koštalo ... interesantno
...bravo GRAS .,bravo drzavo, bravo ja , potekla mi suzica radosnica šjoj..nmg vise
Hoće li se moći na mjesečnu, ko i prije rata?
Eeeeee što nisi stanovala ko gospođa na Dobrinji... Sve ravno! Ljepota vodu nosat, osobito u januaru. Pa jel' im'o kad primomogne, nevoljnice moja?