Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal vas botoviii ajnadzicevi
Natavno firma Dzekos uzima svaki tender. A firma Euro-Prost servisira vecina liftova na vec automatski odredenim tenderima. A Ajnadzic sigurno ima 10% svaki dan.
Bravo za Opcinu Centar, svaka cast
Daaa, tako se to radi, nacelniku svaka cast na istrajnosti i angazmanu i zelim svu srecu uu daljim projektima da budu ovako uspjesni.
Zaista divne vijesti,pogotovu za sve stanovnike ciglana koji su dugo cekali na ovo, al nek se zna sve se doceka, bravo za nasu Opcinu i nacelnika
Obecano ispunjeno, nacelnik covjek od rijeci i vidi se da radi, naravno ljudi ne znaju da svemu treba vremena tako da samo se treba strpiti sve se doceka
Bas lijepo pred najljepsi praznik da se ii lift stavi u u funkciju, bas divne vijesti ovako se treba raditi
Tako se to radi svaka cast, stanovnici ciglana presretni sigurno, odlicne vijesti
Svaka cast znali smo da ce nacelnik ispuniti ocekivanja svih nas , divne vijesti
Drago mi je sto su gradjani napokon docekali ovaj momenat. Sve pohvale za projekat.
Mislim da je ovo najveći projekat koji je opcina realizovala u zadnje vrijeme. Svaka cast!
Odlicno, ipak je vrijedilo cekati.
Drago mi je da su problemi napokon rijeseni, te da su stanovnici dobili ono sto im je bilo neophodno.
Projekat koji je stvarno za svaku pohvale, nomesto sto se uradilo u korist gradjana svakako treba pohvaliti. Sigurno da ce lift olaksati kretanje starijim ljudima, kao i djecici.
Proradio je, odlicno! Jako mi je drago sto se ipak ustrajalo u obecanju i sto se stanovnicima Ciglana omogucio ispravan lift.
Nesto sto je vrijedilo cekati.
Jedan od mnogobrojnih realizovanih projekata Opcine Centar u poslednje dvije godine, zaista nikada bolji i nikada mnogobrojni projekti nisu urađeni do unazad dvije godine