Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi neće imati za brašna još malo, a ovaj uvodi zakona da se oslobode tajkuni, pohlepni privanici od uvoza skupocjenih auta. Rintaj narode za lopove, tajkune, kulake, nadrihadzije
Ukini ti carinsku stopu na bitnije stvari od električnih automobila koje 99,99% stanovništva ne može priuštiti
Hoce covjek da ina auto bez carine.
Bosnjaci,Srbi,Hrvati parlamentarci koji nas zastupate, ako zelite dobro svima nama ukinite normu Euro 5 koju ste uveli za uvoz polovnih vozila, i da konacno narod prestane kupovati Golfove 2-ice za 3000,4000KM po piku i da da za nekih 5000KM mogu uvuci neko solidno novije vozilo.To je patriotizam, hajde cekamo vas sljedeci potez.
Ma sta ukinuti? Treba dic na 100% elektro auta su smece
A za PDV se ne prica? Ublehasi i sjecikese. Vas nisu skuzili jos samo oni popovi sa ravne gore
Jedini lik iz SNSD-a što je normalan i makar radi nešti
Kosarac za otpatke
I u Mađarskoj formiraju mornaricu.
Zaboravili ste dodat na kraju uvoz elektricnih automobila u privatnu drzavu
Svaka čast! Napokon ćemo svi moći da vozimo Tesle po BiH. A da ukinete carinu na sve bar iz EU? Nego pljačkate narod.