Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto dajete prostor ovim nebitnim cetnicima. Dizete im rejting, totalno su nebitni.
Joj majko mila de vise krenite se odcijepit. Za 20 g bi Ameriku osvojili, samo larpdate...
Glupko, kao i obicno iskrivljen pogled na sve. pc je nebitna u odnoz”su na Drzavu, kad to dodje idiotima do glave, onda se moze razgovarati, sve dok ucjenjujes Drzavu na racun entiteta, nema price sa vama. Ti, kao odrastao (cuj odrastao na meter i milimetat) ne mozes igrati basket sa dvometrasima. Mozda lakse shvatis o cemu pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo mlatio zenu, malo se vucarao sa podređenom pa sad malo o odjepljenju. Nebitan lik i ko covjek i ko muskarac i ko političar.
Hahahahahha,top komentar
Bravo za komentar. Klinton se opustio 5 min. i završio karijeru, a ovaj lik i onaj Magazinović bivšim i budućim suprugama i djecom mogu već popuniti EU parlament. Valja to sve uhljebiti, mrka nam je kapa. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma cuj gljivara on nekom prijeti
Taj de cirkus o secesiji jednom mora rjesit. Predlazem da VP kolko je sutra vec donese ono sto je obecao ljudima u BiH , a ti majmuni iz manjeg blentiteta nek se osjete isprovocirano I nek krenu vec jednom, pa kome opanci kome obojci
Klošarac nije tuko zenu u zadnje vrijeme, pa mu pao mrak na oči.
Treba narod da se seli iz ove ludnice, i mlado i staro
Impotentni kepec koji zlostavlja žene
Neki su izgleda zaboravili kako to izgleda kad ih NATO bombarduje!
Sve dok ti (i slični tebi) kao državni ministar ne staviš državu BiH na prvo mjesto, nema dogovora sa vama!! Ne može interes rs-a biti ispred interesa države!
Jel ovo onaj pusipenis sto mu sef kaze mali dodji ovamo?
Ovaj gennnnocidas je bitan k'o rezervna guma u gepeku
Otcjepljeni ste vi od ljudskosti davno, nije nikakva šteta isprdak
kod nas se nista nece promjenit dok ne skontamo da se moramo ujedinit i poskidat ova goveda iz politike. cuj ovog sta baljezga. znamo svi da ste svi zajedno u svoj ovoj obmani i pljacki. sjetimo se korona partija u sarajevu u vrijeme najveceg masakra pacijenata na ukc, oni uz halida uzivo dernece. i sta bi ? nista evo ga opet pametuje.
Ovaj šmit je stvarno k.r.. piša ga ko stigne. Pravi nitkov.
Ti nemas sta prihvatat ne prihvatat , koda se ti nesto pitas iki bilo ko iz ers
Mali klosarcicu. Volio bi ti cvoku paliti da se sav user, s
Kad se fukara umosi da je bitna