Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slucaju da se to desilo u Sarajevu, to bi bio "napad na srbski narod", i svi bi se digli da blebecu, ovako se desilo mozda samo par stotina metara dalje od crte federacije BiH i drugacija prica, hebo ti takvu drzavu..Na takav nacin necemo nikad zivjeti u normalnoj drzavi, uvjek ce ovce nacionalizmom i sovinizmom biti hranjane.
nisi ti marke u zivotu zaradio osim narodne pare sto si uzimo. kad si zulum pravio sto nisi onda mislio na sebe i na porodicu
Idiote
Minijaturna kukavice! Sada bi da se sakriješ iza porodice. Šta si zaslužio dobićeš i ti i tvoj gazda. Naka vam je sa srećom uz put ka govnari istorije!
Prije rata nosio kaljace i motokultivator a sada mecku majko mila sta je ovo vise ..
to je imovina Bosne i Hercegovine u koliko ti ne odgovara nemoj preko Vraca vise dolaziti na posao nego tamo preko trazi to sto si izgubio mrs u pm nije te sramota naroda koji nema hljeba pojesti.....
mislim da je ipak napad na auto koje si kupio od naših para
Za sve politicare, mislite na svoju porodicu kada kradete i lazete a ne kada se sranja pocnu desavat da se iza iste krijete.
A na državu? Ja mislim da je to napad na srpstvo i državu.
Staša = U Staša
neka samo policija objavi koliko se automobila demolira u bih za 1 dan. kada bi ovakva paznja bila prema svima ovo bi bila idealna drzava.
Probaj voziti Fabiju.
@Chvilla Felaciju ili Fobiju, svejedno.
Kmeeeeeee
Njima ne treba niko drugi, sami sebi su dovoljni da se pomlate a stalno pricaju da im Bosnjaci prijete.
Kamenovali mu automobil? IDIL preuzeo odgovornost.