Nakon oštećenja auta
134

Košarac: Ovo je napad na mene i moju porodicu

SRNA
Staša Košarac (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Staša Košarac (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je Srni da kamenovanje njegovog automobila doživljava vrlo lično, kao napad na njegovu privatnost, na njega i njegovu porodicu.

"Neprijatelja nemam, osim političkih protivnika. Zato ovo doživljavam kao napad na moju privatnost, ali i na sve normalne građane Istočnog Sarajeva koji svoje automobile parkiraju ispred stana ili kuće u kojim žive", rekao je Košarac.

On je istakao da bi politički neistomišljenici upravo i zbog ovakvih dešavanja morali da vode računa da prilikom obraćanja javnosti, ne bi trebalo da spominju nečiji privatni život i porodicu, dodavši da nije zaboravio posljednju izjavu ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića koji je pominjao njegovu porodicu i "upravo ovaj automobil".

Košarac je naveo da od policije očekuje da pronađe počinioce i naredbodavce ovog nedjela i tako pokaže građanima Istočnog Sarajeva da danas, za razliku od nekih ranijih vremena, mogu da žive sigurno i u miru.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jutros je prijavljeno da je na parkingu u Karađorđevoj ulici u ovoj opštini oštećeno vozilo Mercedes, vlasništvo osobe čiji su inicijali S.K.