Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte Stasu koji ima fakultet, neće znati odgovoriti. Da su ovo normalna vremena on bi možda radio na kiosku. Kreten prima najveću moguću platu i ima status državnika.
Piz.a ti materina vlaška zabrani postrojavanje ravnogorskog četničkog pokreta sa četničkim obilježjima pa onda nešto pričaj za ljiljane ,marš pas vam mater licemjernu.
...hebaćemo mi vama mater kroz mater velikosrpsku nacionalističku i mirna Bosna ,od 92 davite ovu zemlju piz.a vam materina barbarska.
ナウ・レット・アス・ビー・ナイス
MARS DZUBRE CETNICKO JELI TO TREBAO STAVITI KOKARDU NA CELO FASISTO JEDAN,DO JUCERASNJI KOZOJEBU.PRVI PUT SI VIDJEO SEMAFOR OCIMA KAD SI OD STRANE SEPARATISTICKOG SNSD- a DELEGIRAN U DRZAVNE INSTITUCIJE.DA IMA IMALO VLASTI KAKO TREBA SAD BI TREBAO XAMITI U ZENICKOJ CORKI
posrbica od srbina gori
Možeš da crknes od muke punoglavac ali ljiljani ostaju
govneto, njima niko ne odgovara, ako nije iz snsd.... podrska ambasadoru, kamo srece da ima pametnijih ideja i da se sastaje sa lavrovom i putinom i da prenosi istinu, medjutim kako su bosnje u politici nepsosobni, nista od njega ne treba posebno ocekivati
Da li si trebi pomoc prihvatio bih je objerucke smradu jedan.Drugi put obavezno daj Mustafi srpsku zastavu da se slika😂😂
Jos jedan servski derpas...milojkin vazalni brat...
Stasa hoce da sprijeci integraciju ove zemlje u EU i odvede RS i BiH u rusku okupacionu zonu u kojoj bi samo za politicke funkcionere bilo sigurnosti i izvjesnog prosperiteta, a narod bi izlaz iz takve zamke trazio u iseljavanju.
miletov ker ... mali cetaljcic ...mu hajvanu
Sta KLosarac radi u Moskvi..
Stasa Kosarac, ruski agent.
težak udar za bh diplomatiju
Poluismeni seljačić. Neće ni dodick da mu cuko bude stručan nego poslušan...