Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, ne, niste vi...a zasto niste dosli na sjednicu? Je li treba da za taj nerad primite platu? Dosta je !!!
Jok ,eto ja opstruiram. Ovaj košarac je gori od Dodika . Dodik makar ima svoje mišljenje
Ono kad ti je glava u obliku šajkače.
Ma sve su to go..na koja se medjusobno dogovaraju po mezama, ruckovima, vecerima, janjci i prasici, kako da zahebhavaju narod a sebi da namaknu sto vise
Stanje prije 30 godina i stanje danas,dovoljno je ove smradove pogledati.
Ima li ijedan hafiz da potvrdi danasnje rijeci sa hutbe autora iz IZ, makar u prenesenom znacenju:"Allah je rekao radite i pomoci cu vam" ...
Kosarac,opstrujisem ti Mayer.
@Amoniman *mater.....Zamuca od huje.
Kokosarac,sve ce to doci na naplatu,samo sacekaj jos malo,mozete kako hocete al necete dokle hocete,nije ni narod blentav vise.
@Mushaga pa ja mislim da će njih RS slat još duži period, prevelika količina glasačke mašinerije je u javnim institucijama a malo se odaziva onih ljudi koji žele promjene, pa tako ako si upratio oni ako se ne pojave nema koristi sjedit u sabornici.
Jok, ja opstruiram!
Jok vi moja tetka iz Maglaja..
Da im se uvede zasluge po usvojenim zakonima i radnim satima, koliko bi ustvari dobili na usvajanju svih potrebnih zakona u BiH, ne bi dobili ni pola KM mjesečno. Ovako bez bojazni mogu kaakkkiti i opstruirati dovijeka, jer im ne utiče na platu. E onda bi vas negospodo volio vidjeti o kojem nacionalnom interesu vi bi pričali, ebo vas nacionalni interes!
@odbojkash10 Radni ugovor..al doslovno:)ovako se zezaju sa nama.
Ovaj lik se ubio za glavne uloge u horor filmu