Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svijet zna. Parlamenti svih evropskih drzava imaju rezoluciju o Srebrenici. U historiji ce ostati zapisano i ucit ce sve generacije djece sirom Evrope i svijeta da su Radovan Karadzic i Ratko Mladic na celu RS pocinili genocid. Prvi put nakon Hitlera. 'Heroji' RS-a idu u isti kos sa nacistima iz II svj. rata. To sto se Kosarac ili Dodik ne slazu s tim, nece uciniti da to nestane ili da se zaboravi. Naprotiv.
Kad čovjek najveće zločince savremenog doba, Mladića i Karadžića naziva ratnim herojima, to dovoljno govori o njegovom karakteru, o karakteru rata u BiH i o stanju njegovog naroda. Čega se normalni ljudi stide, on naziva herojstvom.
sve je rekao kad je naveo ko su mu heroji
Bitno da svjet zna istinu gube a vi sad crknite od svjesti da ste pocinili genocid sa tim zivite
udri MUjo uz tamburu
klošarac vječito viri iz miletovog pakaša. strašno dismr!
A šef kad je pričao isto?
Haha, opet izdajnici, Znaci cim nije djikan onda nije ni Srbin.
Ova mraka koja osudjene ratne zlocince naziva herojima ima obraza nekoga nazvati izdajnikom...jadno je kakvim se prljavstinama koriste da zadrze vlast...ne kaze se dzaba da je vlast najsladja.Ovi Dodikovi jaganjci su tako jadni i providni,ko za ovog krmka glasa,nije dobar sekunde
Uh kevu ti...
aušvic=jasenovac=srebrenica!!!!! osvjestite se !!!!
Odsad zovite pripadnike srpskog naroda pravoslavci
Izdajni srpskog naroda je onaj srbin koji negira genocid.
Krmak ostavi se ti bakira i muslimana. jebe vas mektic opasno
Čestiti srbi više nesmiju ni da kažu da nisu četnici,a ds ih branioci tkz srbskih interesa ne proglase izdajicama.Jebote kakvo je vrijeme došlo. A gore su ovakve medije koje prenose sve što četnici izgovore i daju prostor četničkim pristalicama da komentarišu.Kod hrvata ista stvar samo obrnuto.
Vaši heroji i stvaraoci manjeg entiteta Karadzić i Mladić su presuđeni ratni zločinci. Kako ne postoji zakon koji kažnjava ove bolesnike koji veličaju ratne zločince i negiraju genocid.
Opet ovaj picopevac traži šejtana. K'o da mu Dodo plaća premije za auto osiguranje.