Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reče isprdak pobješnjelog međeda
Od dva zla biram manje. Mozda su i Amerikanci i Britanci ista govna ali makar nisu stavili veto na rezoluciju o Srebrenici i makar nisu organizovano cinili genocid u mojoj zemlji. Mozda jesu u neki drugim, ali u pitanju je nasa drzava i biramo saveznike koji nam misle manje zlo.
Da nebi ti rukovodio
Ipak, većina dobrih Bošnjaka na geopolitičkoj sceni idalje više gotivi Rusiju i gospodina Putina, nego Ameriku. Recimo, u Siriji svi navijamo za druga Assada (nema veze mu je babo direktno surađivao sa Miloševićem i što su zadnji priznali nezavisnu BiH).
Čovjek je stalno u Košmaru mržnje i idiotluka!
Jah. Bilo bi bolje da su Rusi.
ahahhahaha ... djiha djiha konjicu ...
USA diktiraju poteze citavom svijetu, zasto bi BIH bila iznimka???
Na kraju ce sve biti kako oni zele. To su veoma mocne zemlje prema kojima se podesava igla svakog kompasa u svijetu. Taman da se svi u necem slozite , a ako to njima ne bude odgovaralo to se nece provesti.
Pa neće nam rusija ko vama određivati
I šta ćeš uraditi po tom pitanju? Koji si ti schypack.
A sta rade vasi pajdaši rusi? Bjezi muflon u 3 pm
a vama ko diktira sanu I to zaključci koji su doneseni 2011 god
Diktiraju vama svi i ameri i rusi i turci i eu i arapi jos nam samo nisu diktirali pacificka otocja a kako smo svi jadni i oni ce
A Rusija diktira poteze srpskih političara, šta je tu novo? Samo je pitanje ko je jači i to je sve.
E nek diktira bilo ko ali vi Genocidaši necete ! Ovaj put Genocidaši vs BiH,HR,KOSOVO,CRNA GORA,SANDZAK,MAKEDONIJA ,VOJVODINA
E da mi se tebe dograbiti...