Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema nista od 30 dana jer vec svi serete!
Možda će Mileta nakon ovoga izbrisati sa američke crne liste! Vidjećemo!
Nakon duzeg vremena iznenada je objavljeno formiranje vlasti sa nekom nejasnom i zagonetnom dogovoru sto govori da je bilo zavrtanja ruku a posebno oko ANP-a o kakvom Mile nikako za sad nece obavijestiti javnost
DOK NA RUCI IMAŠ PRST NE MORA DA BUDE ČVRST.
Klosarac blizak srodnik glavnog Romanijskog automafijasa sjedi u vrhu drzavne vlasti. Dokaz da ovdje uopce nema cenzure ni provjere podobnosti.
@fbUser1560802169 E, ako Klošarac tako kaže ....
podelit bbih 44b 44s 12h.iz rs vratit srebrenicu janju kozarac dijelove dogoja .brcko podjelit.spojitise preko sipova sa krajinnom.i istocno sar vratit u bosnu ostalo ionako samo zive srbi .ovakocemo zivjet u izvjesnosti kadace pocet novi rat.hrvati zapadna hercegovina i posavina.i onako imaju cistu hrvatsku
@kikobassic hahaha možda u sljedećem nastavku Zvjezdanih staza
To je ono što je probosanska strana dobila. Devet godina, nakon postavljanja Talinskog uslova o knjiženju vojne imovine, NATO put je bio blokiran. Bio je prepušten na milost Milorada Dodika. Nakon devet godina, po prvi put BiH ima šansu da slanjem ANP-a napravi korak na NATO putu. Dodik je uporno govorio da neće ni slova potpisati ni poslati, što se tiče daljih koraka na NATO putu. A danas je ipak potpisao. NATO put će biti nastavljen.
Bosna i Hercegovina je devet godina bila u potpunom zastaju kada je u pitanju NATO put, a koji je konačno pokrenut. S tim u vezi, bitno je napomenuti i to da svaka država sama kreira sadržaj svakog svog ANP-a, odnosno sama određuje šta će raditi i koje će reforme provesti. Za BiH u postojećim političkim odnosima, najvažnije je da ne stagnira te da zacrta plan u skladu sa svojim realnim mogućnostima, a u procesu NATO integracija.
. Ili konkretno - za BiH je od presudne važnosti da se kreće kroz MAP,  a ono što je rečeno u članu 3. upravo to i osigurava.