Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oduzimanje licence, dozvole za rad, zatvorske kazne, ne samo za doktore nego i za pratece sluzbe al opet sve se to radi po stranackom kljucu i devizi \"ne talasaj\" kad ti trazi pare neko u zdravstvu samo saspi 10 metaka ionako si vani za 2 godine
kad liecnik radi privatno moze da navede cijenu koju zeli, a sad hoce li zaraditi pare to ce da vidi. Ali ako u drzavnoj instituciji prima mito (nazalost vecina to rade) onda ga treba izbaciti sa posla. Tesko je to iskorijeniti.
Heroji u bijelom je izmisljena kovanica naseg balkanskog primitivizma. Na zapadu nema toga, tamo je znanje u bijelom, ko zavrsi medicinu taj je hadzija i dobiva adekvatnu lovu. Nema korupcije, nema primitivizma, nema balkanstvine.Zdravstvo u Bosni je najboljesnije ustvari, izdise na nacionalnim strankama, seljacinama kao i sve druge bosanske institucije.
\"Korupcija i čekanje najveći problemi bh. zdravstva\" moze komotno i bez ove rijeci \"zdravstva\"
\"Heroji u bijelom\"?! Zašto nisu dobili makar beneficirani radni staž za ratni period? Zašto je bivši direktor KC-a (a isadašnji je tu negdje) javno pričao da ljekari na KC-u imaju plate cca 600 KM i da je to sasvim dovoljno,dok je u isto vrijeme vratar u JP PTT imao cca 1000 KM? Itd i td. Platite zdravstvene radnike pošteno i ukinite korupciju,a ako je bude i tada onda govorimo otvoreno o njoj i poduzomajmo mjere!
ma jok ba fini su nasi doktori imaju platu 1800KM a svi vozaju autoa od 40.000KM valjda im poklone zadovoljni pacijenti