Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spremi kittttu y kovertu. U londonu se porodis niti sta nosis, niti koga potkupljujes. Kriv je onaj sto daje najvise.
faco haj ti dodji bez koverte kad svi donesu...
Jednostavno te natjeraju da moraš dati, nažalost to je tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema institucije koja ne uzima i ne trazi mito...nista ne mozes zavrsiti legalno, za sve treba podmititi......ako nisi dao nisi ni zavrsijo..
Izgleda da nastavnicima bosanskog jezika nisi dao
@Azrael Ma haman da je njima baš dao, zato mu pravopis nije najjača strana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije samo u porodilistima. Naucila nepismena gospoda zvana doktori da im se ubaci u kovertu.
Citajuci komentare izgleda da je Ukc Tuzla po tome najgori,kud ce te dalje kada jedna babica kaze porodilji koja u tolikim bolovima samo glasno puse kroz nos disuci"sta si se uspuhala,nisi se puhala kad si se j*" od rijeci do rijeci,plus jos sto znam zena sto iz porodice sto oko mene koje su godinama odgajale rodjenje drugog djeteta,zbog tih babica i doktorica i trauma od istih
Zaostavstina iz nazadnog kominizma. Nikad nikom nisam dao marku mita niti cu ,kad bi umro.
Ja u zivotu nisam vidio vecih lihvara od doktora na Kosevu, tolika nebriga za trudnice i djecu ja i sad ne mogu da vjerujem, a covjek gore samo zatvora moue zaraditi.
Mi smo krivi , a ne doktori. Mi nosimo i dajemo. Da to ne radimo ne bi ni oni smjeli traziti
Nije korupcija u institucijama nego u obicnom narodu. To osoblje kojem se daju koverte su iz naroda, nase komsije, rodjaci, prijatelji, nisu nikakvi vanzemaljci... Svako gleda gdje ce dati para da mu se sta brze i bolje zavrsi, a koga zapadne on gleda i da uzme...dakle, narode ne uzimaju mito nikakvi vanzemaljci nego vi sami jedni od drugih...
Cuj, a " pljeskanje" svim nasim Covid herojima...ma, strasno. Idu nam pare od plata za zdravstvo koje nemamo, oduzmu ti svako ljudskoj dostojanstvo kada im se pojavis na vratima. Treba ukinuti izdavanja za zdravstvo od nasih Plata.
Ma nije istina zena mi se porodila 2 puta marke nisam dao. Sve proslo hvala Bogu bez problema. Obicna LAZ
Jbg jeftinije usvojiti nego roditi
Odeš u privatno porodilište i bar znaš šta plaćaš
ja sam dao 200 i nije mi zao
Je li vama iko ikad rekao da ste Kolumbija u malom. Pa svi ste korumpirani. I pjesme preko veze u kafani naručujete, a o koverti da ne pričamo.
Neka mi neko pametniji od mene objasni kako su to posjete zabranjene porodicama pacijenata zbog Covida, dok isti ljekari i medicinsko osoblje dolazi na posao najnormalnije svako jutro bez ikakvih testova.Ono mi ćemo unijeti zarazu,a oni ne...
Eto sve crno na bijelo, samo da se nađe jedan pošteni tuzioc i da krenu hapšenja. Doduše nije mito ispod 2 stoje a sve je poskupilo tako da je sad min 3 stoje i 4,5 KM mito.
Pogrešno formuliran naslov, nije korupcija ukorijenjena u porodilištima nego je u narodu, mentalitetu naroda koji misli da ako ima i može ima pravo na posebne/bolje uslove.