Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zatvaraj malo sutra,neće narod od have živit.
@fbUser1594199823 al ne moš ni bez have u pamet
Jednostavno debilan narod, nedisciplinovan, nekulturan, bezobrazan, sve ono što je Balkan, jednom rječju, sopstvene zemlje ne shvataju ozbiljno, ovde ne nosi masku, ne poštuje socijalnu distancu, sve ono što bi u, recimo, Njemačkoj sigurno radio. Zato zaslužujemo 'lockdown', restrikcije i kazne, nije problem boravak na poslu ali nepotrebno provodjenje vremena u šiša barovima, kafanama i svemu što je riskantno treba opet zabraniti i kažnjavati.
@Prometheus074 kad smo mi bili disciplinovani u njemačkoj su igrane utakmice sa hiljadama gledalaca, malo samopoštovanja će nam dobro doći.
Ja tačno ne mogu početi dan,a da ne saznam broj pozitivnih...😂😂Šala mala,čuvajte se narode!
vijesti o puno zaraženih dovode do stampeda uplašenih u bolnice i većeg problema.
da niste slucajno u tih 223 zarazena obracunali od prethodnih 10 dana koji ste vi uhljupi i lazovi
Samo vi lazite i povecavajte brojke, pa ce BiH na crnu listu zemalja za putovanje. Neka koji uhljup dobije benefite i lovu a narod ko uvjek ispasta. Lazni testovi, lazne brojke
@haydeba vec je crvena zemlja na mapi. Zatvara granice vecina zemalja sa nama, ponajvise zbog naseg majmunskog ponasanja.
@Jonagual Vidim ja kako se poznati glumci, politicari i sportisti iz regiona guse i umiru od korone. HAHAHA
Živimo u svijetu gdje je laž postala službena informacija, a istina teorija zavjere
idemoooooooo
Kako se oparavise kad nema ljeka, nema vakcine????????
@saale imuni sistem
malo hebemu..
bit ce gusto majstor pero sklanjaj se
Ma dajte ljudi, pa narod umire od tlaka, secera, srcanog i mozdanog udara masovno jer ne mogu uci u bonice na redovne preglede zbog korone koja je slabija od gripe. Jbl vas korona.
Da vidis prijatelju kako panika hvata kad te virusna upala pluca uhvati, ko kad se kao dijete zagrcnes vodom al 24 sata dnevno. Da Bog da ti se nikad ne desilp, cuvaj se i ne pricaj gluposti...
Čim su bolnice preopterećene, stopa smrtnosti drastično poraste. To su doktori vidjeli u Kini, Italiji, Nju Jorku. Nije ovo slabije od gripe, ne znam gdje ste to čuli. Po brojevima je to jasno. U SAD svake godine bude 20-40 miliona slučajeva gripe i 20-40 hiljada mrtvih. Trenutno imaju 3.5 miliona pozitivnih na covid 19 i 140 hiljada mrtvih. A nisu samo problem upale pluća. Ovaj virus pogađa i krvotok, izaziva ugruške i time infarkte, embolije i srčane udare.
naredne dvije su kljucne, a vi kako hocete...
pashasolidni Vidi TURCINNNA konačno progovorio
Samo imunitet jacati i nema brige za koronu vjerujte mi. I ovo troje sto su umrli moje saucesce al brate imaju po 80+ godina da nisu od korone umrli bi sutra od neceg drugog