Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred izbore ima da budemo korona free zemlja ali nakon izbora 😁😁😁😁 hebes Srbiju kako će biti kod nas
Intersantno kako nekad su uzorci tri dana a nekad pet dana. Da li je to nemar ili namjerno da povecaju broj zarazenih?
nemar,po par dana su moji cekali rez, a do tada krepaj djaba sto lipsaš i disati ne mozes. na kraju kad budu prisiljeni da hospitslizuju pacijenta,ponove test koji je naravno pozitivan,coravom je to vidljivo po simptomima.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
za 10 dana neće biti zaraženih
Ne postoji korona virus, postoji korona projekat kao najveca obmana covjecanstva u 21 stoljecu!!!!!
svakodnevnica
S nama se neko ZAHEBAVA!
Najbolji smo :P jupi !!!!!!!!
Ja jeste dosadni s nabrajanjem
@pedja.sava Ako te ne interesuje nemoj citaj.