Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do izbora ce u prosjeku 1000 dnevno biti.
@Chos2020 Toliko bi bilo i danas da je broj testiranja jednak Sloveniji ili Hrvatskoj
Cuvajte pare uskoro Karantin 2.0
28% u RSu i skoro 22% u Federaciji. Premalo se mjeri. Veliki je broj inficiranih u BiH.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Pozabavimo se malo statistikom, svjezim informacijama iz prve ruke i stanjem na "terenu"!!! Rezultat: malte ne nitko na intenzivnoj njezi a smrtnost od izrazito covida-19 je sve vise upitna, iz dana u dan. Znaci isto je po cijeloj Evropi. Skidajte brnjice ali drzite odstojanje! Na kraju krajeva kada smo isli dedi i nani kada smo imali gripu i obratno...
Kada cete objaviti da otac i sin iz Bugojna nisu umrli od strasne korone nego od trovanja gljivama !?
Zašto uopšte objavljujete ovo? Prvo, nova istraživanja pokazuju da testovi mogu biti lažno pozitivni. Drugo test ne pokazuje specificno SARS cov 2, nego bilo koji RNA virus. Tako da nema smisla uopste ikoga testirati i paniku stvarati.
Od 100 testiranih, 260 pozitivno
Kome vise objavljujete ovo? Udjem bas da vidim komentare i hvala Bogu vidim da su ljudi otvorili oci. Dosadni ste svi vi mediji sto i dalje silujete vijesti o sars cov 2.
Ko placa ovaj Klix da pisu ovo svaki dan cc
PREMALO TESTIRANJA, VIKEND
SKUTORIJA JE KLASTER CORONE KO I DRUGIH BOLESTI
Presmijesni ste! Sutra ce bit oko 100🤣🤣🤣
Dosadni ste
Bio sam pozitivan na Covid-19. Nikakve simptome nisam imao osim sto sam par dana imao gubitak mirisa. Sto puta mi je gore kada dobijem obicnu sezonsku gripu. Tako da opustite se i jednostavno zaboravite na 'strasnu' koronu.
@Tango Opet lazes.
kakva LAZ je..te patak, .....4.10 oko 68 zarazenih i odjednom preko 300 zarazenih.. kakva masovna hipnoza, kontroliraj narod strahom..to je to. Covjece, bio sam okruzen ljudima koji su "pozitivni" koronom i nista mi, jer nisam uopste mislio na koronu..sve je do uma. Stvar je jednostavna..nema panike,nema zaraze.
haj ljetos mozda je i bilo,al ovo sad je preseravanje