Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrni, okreni. Pun mi je k und k ovih 'analitičara'.
@TestUser1585434209 Jesu li živi ovi standardni SDA debili i pod kojim nickovima se kriju 😁?
Hrvatska malo testira jer krije zarazene zbog sezone
Zašto ne pišete da su respiratori Srebrene Maline OK?
@politbiro Kako će pisati kad nisu OK za ono za što su nabavljeni i zašto je rečeno da ima potrebe.
Imate li vi prečih stvari i važnijih da pišete.. 😝
Vučić samo testove provodi ,dan ,noć😂😂😂😂
Ko bi rekao, Hrvatska manje testiranih ?? 😂😂
Tacno jednog dana kada abd nestane korone ovi novinari i statisticari i analiticari nece znati sta da rade...tacno mi se gade sa ovim bombasticnim analizama i crnim prognozama. Citav svijet u gabuli oni se svezali kao da smo mi epicentar korone mrs vas u 3pm
A nije
Od toliko duginih colorita cijela Bosna u zelenom!
ja mislim da je vrijeme da malo lijepse vijesti citamo...
slovenija najveci broj umrlih zato sto imaju i najduzi zivot po domovima sve 90+
Pored ovoliko samoproglašenih heroja , stotine kriznih štabova koji su odjednom nestali , svakodnevnim trocifrenim brojem novozaraženih , dvocifrenim drojem umrlih , ovi debili tvrde da je situacija pod kontrolom . Sem manjeg dijela doktora i medicinskog osoblja koji zaista drže da se ovo sve ne uruši svi ostali su ublehaši i manekeni koji mi poslije pola godine pandemije pametuju da perem ruke i nosim masku koju moram sam kupiti .
Microsoft excel računica je pogrešna, evo pravih podataka, 3.324 miliijuna stanovnika, 15178 slučajeva, 8773 oporavljenih, umrlih 449.
U Sloveniju ne mozes niti upisati naziv drzave koliko je velika
i ovi što nešto kao "statistički" pišu i prezentiraju se pogubili u podacima,samo testiranje je kao testiranje nauka za sebe i ne može se ovako tretirati,testiranja imaš ciljana,imaš nasumična,imaš "tko god ti dođe pod ruku" i tako dalje,različiti su pristupi testiranju i metodologija testiranja,veća je istina smrtnost samo treba dobro utvrditi od čega je tko umro a ne s čime je umro,..