Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izađite iz "papira", čovjek je u okolini Tarčina ili Konjica. Nema razloga da bježi dalje jer zna da u šumu - ne smijete a bogami i slabo ko je u formi da se "ganja" s "gerilcem".
UCIJENITi MU GLAVU TO MU JE SMRTNA PRESUDA. KAD GA GLADNI NAROD POTJERA, NEMA MU SPASA. TRUTOVI IZ POLICIJE SA KUPLJENIM DIPLOMAMA, KOJI SE BOJE I PETARDE, GA NIKAD NECE NACI. GLADNA RAJA, CE GA PRONACI ZA 24 SATA.
oni ce dijelovati onako kao kad su ubijena dva policajaca u Sarajevo,to znaci nikako
Kakvi su nasi pojedini drotovi za petobu bi ga i pustili...
Semso Siljak je mala maca za ovog Ramba 😏
Nece on daleko, nema odjecu i opremu za snijega
Gledaj ti tog inteligentnog pogleda.
Korman drugi (prvi) covjek FUP... Dotakli smo dno.
Cuj pomoci ko da su iz norveske, jaro eto njega mozda i u RSu, na srbima je i usavrsio ove ubilacke sposobnosti
Pomoć se nikad ne odbija...
Nadzite vi ubice one dvojice policajaca
Nebi lose bilomozda ste vi obuceniji i uvjezbaniji od ovih.Probajte!?
nato je bombardovao srbe i u dogovoru sa alijom dovezo 10 000 mudzahedina..posle rata ostavili su u bih 1500 mudzahedina a svaki je imao zadatak da regrutuje nove clanove i siri radikalnu sektasku islamsku filozofiju...danas u bih postoji 520 njihovih zajednica ili paradzemata kako ih jos zovu..u 70% tih paradzemata ne smije niko da udje ni policija i vojska....zasticeni su od istog tog nato saveza..da li sad shvatate zasto bosnajci zele u nato?...cak iako ce ici ratoivati protiv turske...
nije ni tebi lako.nema se ozgleda ni za lijekove u RS
ucini mi se da pise četnici policije.. 😂😂😂
ŠTA RADE PERICA STANIĆ I OSMAN MEHMEDAGI OSMICA ??? EKI JAKA ZEMLJA EDIN JE POKAZAO KOLKO SMO SLABI...... DEFINICIJA KAŽE DA JE OVO TERORIZAM LIK IDE OD GRADA DO GRADA I UBIJA NEBITNO ŠTO JE PSIHIĆ ON JE TERORISTA PO UBIJANJU NE PO VJERI ... SVI TREBA DA SE DIGNU I POMOGNU U TRAŽENJU
Linija razgraničenja dva entiteta, kakva granica...