Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjo ide na GP Čeveljanovići
Ne bi se Bošnjo pomučio pa makar na navigaciji našao ove prelaze. Radije će 3 sata čekati u koloni jer jer "kraće" preko doljana.
da zna bi..kad pređe Ivana, ne zna dalje od magistrale
ma pustite to..."doljani su doljani"...nema ljepših kontejnera u evropi...
Caka za gabelu, samo dodjite do Jura shopa i uletite i nema cekanja...
Jutros u 6,30, na GP Doljani, kolona na ulazu u HR je bila vise od 500 m. Ljudi stoje pored auta i cekaju. Ne kontam sto ne idu na druge prelaze, nije samo jedan?! Ah da, Bosnjo se voli da pati.
ja jucer presao na Crvenom grmu iz HR i BIH, tri auta ispred mene bila u pola 5.
da podjsetim ove balave ispod: Ponovite istoriju/historiju 1945 g. zasjedanje ZAVNOBIH-a pa ćete MOŽDA nešto i naučiti čija je BOSNA I HERCEGOVINA sigurno nije vaša i sličnih vama
@HusoGej od mora do save, od drine do une
@HusoGej BOSNU I HERCEGOVINU