Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojske koja nesmije izaci na vlastitu granicu drzave,,,
@Licemjer2 Smije vojska..Medjutim vojskom upravlja predsjednistvo na cijem celu je srpski separatista Milorad Dodik
Zvizdić koristi fokus Amerike i Evrope na Bosni da bi ubrzao ovaj proces ka NATO. Potpisi su stavljeni i da vidimo ko će kočiti. Dobar potez.
Kasarne širom RS-a mogu biti centri za ilegalne momke. To je pozadinska namjera Denisa Zvizdiča. Naravno, Dodik to neće dati.
Ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe. Postoji li probosanski portal da se prebacimo. Ovaj je postao prohrvatski ono otvoreno.
@blusvuv jes vala meni ko rvatu brišu 4/5,baš je taki
@blusvuv islamofobni, srpskohrvatski klix. Pa sta ocekujes od brace simica rodom iz ljubuskog.mislim ljubuski je poznat kao partisanski, tj antiustaski kraj(lol). Da pogadjamo u kojim postrojbama I'm je bio deda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li nam nakon ovog biti bolje? Za stanje u državi je jedino i isključivo odgovoran narod koji bira ovakve političare.
Narod u Bosni je mutav i glup jedva cekam otic i da se ne vratim vise nikada
Ako se dadne lokalnoj samouvpravi, mora se imati u vidu da je vecina te imovine pod hipotekom , jer podlijeze restituciji i denacionalizaciji. Drzava moze dati, ali uz uslov da ce taj teret preuzeti lokalna samouprava. Medjutim , posla. Zvizdic se pravi da ne zna, jer ne poznaje kontekst, a niti pravne institute.
@Britak "pravne institute" HAHAHA haj pročitaj sam još jednom da te ne ispravljam.
Politicari najveci sljam koji postoji gade mi se svi
Zvizdić je obećao Koaliciji za Mostar (SDA i ostali) da će pokrenuti ovu inicijativu da se mostarski tajkuni okoriste zemljištem Sjevernog logora (bivša kasarna JNA u Mostaru).
kocnicari br.1 snsd i hdz gori od goreg za bih a ni sda krimosi nisu daleko, sve ista raja...
eto vidite da ako dodik nesto nece ne moze mu niko naredit ni uraditi vec 10g samp u slucaju ovog pitanja
To go biva da umjesto vojske, uselimo migrante ? Jel to klixe ?
@AsimovCuko Gledam kako je Bihač ima 10 tak GOD lijepo dao na korištenje fakultetima.