Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti cemo im kad-tad! dok ne bude 1:1 nema spavanja!
@ PRAVDA 29.05.2012. u 20:24 Ti i ostali kao ti trebate jedan put da shvatite da se pravda nikada nece zadovoljiti, da li na srpskoj, muslimanskoj ili hrvatskoj strani, jer to ne dozvoljavaju sudije i dokle god bude nasih (narodnih) para (maraka, dolara, dinara, kuna) oni ce se truditi da to odvlace u nedogled i nama mazati oci kako nesto rade, a u stvari trce okolo sebe i ne mogu se stici.
E moji bijedni srbi . policajci interventnog voda nažalost još uvijek su obraz srpskog naroda. Bošnjaci pamtite šta nam je rađeno ,ali nećemo vraćati na ovaj način nas naša vjera uči ljepšim stvarima.
Bosnjace PAMTI pa VRATi !